Saturday, June 20, 2009

jom.. jom.. heboh.. hebohh...


dok belek2 gambar dalam folder kat pc ni.. terjumpa plak gambar ni.. rasanya tak penah masuk.. :P gambar ni masa jom heboh penghujung tahun 2008.. yg kat bukit jalil tu.. fuh.. kira kira 2nd time saya g jom heboh ni.. 1st time masa anak dare.. ececee... :P kat putrajaya.. lama dah.. kali ni pas beberapa tahun.. iman pun masa tu dah 2 tahun lebih dah... lama la tak g jom heboh ni.. dok tgk kat tv jee... reason dia malas nak g sbb sure susah dapat parking.. pastu musti ramai gile umat manusia.. isk.. isk.. tp kali ni g gak.. sbb anak dareku yg sorang ni nak sangat pegi.. sape nak bawak kalu bukak mak pak dia kan.. :P

tgk ar parking dia.. isk.. isk.. sepanjang perjalanan... penuh ngan keta parking tepi jalan.. kitorang pun parking jauh gile.. dekat depan skolah apa tah namanye.. tu pun ada orang jaga.. pandai dorang carik makan.. parking2 tepi jalan yg patutnye kena saman, leh je dorang mintak bayaran RM2.. isk.. isk..

iman ngan papa posing dulu...

ni salah satu cara supaya kita tak penat mendukung anak.. ye la.. nak bawa stroller lecehh.. dukung cam ni tangan tak penat... tp leher lenguh le.. takpe.. tu papa nye keje.. hikhik... ini juga salah satu cara dari mengelakkan anak2 kita dari berlari sana sini dalam jutaan umat manusia.. skang byk wooo kes culik budak.. so, takpe penat skek.. asal tak menyesal dikemudian hari..

penat dukung kat kepala.. dukung tangan plak.. gilir2 la.. kejap papa.. kejap mama.. sape tak sayang anak oiiii...

ni budak tecit ni nak sangat posing kat motor tecit tu.. isk.. comel sangat motor tu.. sesuai ngan saya yg comel ni.. auww...

nasrizal ngasri ngan pelakon citer pak pandir.. lupe nama dia...

tgh hari bute pun still ramai orang datang berpusu2.. sama2 dok meriahkan jom heboh.. bertambah2 heboh... tahun ni, if ada buat lg kat sini.. saya nak g lagi.. best sebenarnya.. cuma saya ni malas nak berjalan panas2... maklumle.. puteri lilin.. hikhik...


Ads Click!




0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^