Friday, June 19, 2009

kau dihatiku...


setiap kali saya balik dr shah alam.. saya mesti ajak papa singgah ke sesuatu tempat.. ye.. saya tau.. tempat saya bukan disitu.. tapi itulah tempat yg sebelum ini menjadi impian saya... itulah tempat yg sebelum ini menjadi idaman saya.. tp atas sebab2 teknikal, saya tak dapat milikinya.. satu kekesalan dan kesedihan yg saya masih rasai sehingga kini...

papa salu cakap.. jgn ingat lg.. kita dah ada tempat yg baru... tp saya still tak dapat melupakan tempat itu.. semakin saya tengok.. semakin saya suke... isk.. isk.. papa... mama nak satuuuu... nak jugak.. nak jugakkk..



tempat itu adalah Parkville yg terletak di Bukit Puchong.. sedari dari show house dia dulu.. saya mmg dah suke.. tp dok tunggu lama sangat sbb nak kumpul deposit... akhirnye, umah idaman itu telah pun disambar orang.. :( paling cedey.. masa tu kitorang dah datang opis dia siap dah bayar deposit n isi borang bil api n air.. tup2.. dorang cakap.. umah baru baru dijual pada hari semalam.. takpe la.. maybe bukan rezeki saya utk kali ni..


Ads Click!




2 comments:

  1. Alamak aii akak.. cantek tuh..3 tingkat lagik.. fara pon ske patern umah moden camtue..i laikk!!!!

    ReplyDelete
  2. u never know..maybe ur dream can cum true..mana lah tau dah rezki,kan...amin..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^