Saturday, June 20, 2009

persembahan tahunan cendekiawan educare..

setiap tahun sekolah / nurseri iman akan buat majlis penganugerahan & persembahan tahunan.. so, alhamdulillah tahun lepas iman berkesempatan utk join dalam persembahan dalam majlis tu.. hiks.. mama dia plak yg terlebih hepi.. hehehe... bukan pe.. iman ni pemalu skek especially bila nak buat persembahan depan orang ramai.. macam mama dia gak.. :P tu yg bila cikgu dia kata iman terpilih utk persembahan tu, wahhh... bangganyeee.. hikss...

sempat posing sblm start persembahan..

ni persembahan koir dr kelas 4 tahun..

ni persembahan dari kelas 5 tahun..

siyes.. byk2 persembahan.. persembahan ni yg saya paling suke.. sbb sangat comel n anak2 kecil ni sangat sporting...


persembahan kelas 3 tahun plak adalah nyanyi lagu twinkle2 little star ala2 koir gak la.. tp yg spoil tu, lagu dia kuat sangat... sore dalam lagu tu pun kuat.. so sore budak2 tu jd tak dengar sangat..


huk oloo.. anak sape la yg nangis tu.. hakhakk.. iman la tu.. isk.. isk... buleh plak dia nangis atas pentas tu... sabo je la... tetiba rasa cuak semer orang pandang... pastu kena paksa ngan mama n papa dia naik pentas... hakhakk..

siap nak lari turun dr pentas lg.. isk.. last2 saya pun dok kat atas sama nyanyi sama2 ngan dia.. ye la.. takkan persembahan tak abis lg dah nak turun kan... dah abis persembahan semer orang turun.. barulah kitorang turun skali... :D

dah abis persembahan, dapat cenderahati... tak nyanyi pun dapat... hiks... tgk mata still berair... budak manjee... :P


Ads Click!




Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^