The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Thursday, June 4, 2009

special gift for mother's day..


pertama kali bergelar seorang ibu... saya rasa macam tak percaya... sekali sekala saya tertanya-tanya pada diri sendiri.. betul ke aku dah jadi mak? :P hakikatnya... benar.. saya adalah seorang mama kepada seorang anak perempuan yang sangat comel... dan sempena hari ibu ni, saya pun dapatlah special gift dari iman... :)

comel kan? sape yg comel tu.. iman ke kad tu? heheh...

kata cikgu dia.. iman suke betul bila diberi tugasan ni.. kaler2... tampal2... hehehe..



love you iman...
love you mamaaaa... :D

Ads Click!




1 comment:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^