rehearsal apc...

by - 5:17:00 PM

sampai opis pepagi terus siap nak gerak g PICC... ari ni ada raptai utk majlis APC... since keta saya parking jauh.. :P alasan.. saya tumpang orang sajaa... ye la.. berkongsi kereta kan elok utk alam sekitar.. hikhik.. alasan sajoo..


cakk.. i ken sii yuuu... :D

takde orang nak amik gambo kiter... kiter amik la gambo sendirik.. hikhik..

isk.. isk.. asik senget benget je... takpe.. janji ayuuu.. hahhaa.. larikkkk...

APC ni dibuat skali ngan Malam Perangkaan.. mm.. tak penah2 dornag buat cam ni.. salu hari yg sama.. tp APC siang.. dinner malam.. (eh.. dinner musti la malam.. takkan pepagi kot.. :P) tp kali ni, disekalikan plak.. so, nak tak nak.. suke tak suke.. kena la g dinner tu skali.. bayaran utk gambar RM30.. utk dinner RM45.. fuh.. mentang2 memasing dapat imbuhan dr APC tu.. takpe la... bukan salu.. ye tak.. :P

montaj dia kali ni.. agak2 gempak la gak.. n saya suke... siap ada bunga api ngan sound effect dia skali.. isk.. isk.. rugi tak rakam td... orang kata.. kali ni sangat grand la sbb APC di sambut skali ngan dinner.. salu dinner je yg grand2... bayaran pun grand... hakhakk..

dimana tu? Di dewan B, PICC.. meh la ramai2 datang.. tgk saya amik sijil.. hehhee...

antara staff BTM lain yg dapat APC.. Elisah (ni tokei Apricol MM), kak ton, kak zaridah n kak ismi.. siyess... bukan nak belagak.. kat opis kitorang ni.. susah noo nak dapat APC.. tak cam opis lain.. ada yg siap rotate lg.. sape2 lom dapat APC.. bagi nama.. kompem dapat... kat cni, ada yg dah keje sampai pencen pun tak dapat APC.. cam saya ni takde la baguss sangat dalam keje.. salu kena marah, salu kena buli, salu melawan cakap... tp mungkin sbb saya aktif berpersatuan gak la kot.. ntah la.. kena tanya orang yg pilih le...

antara staff lain yg dapat APC gak... kalu ikut senarai yg dia tunjuk.. ada dalam 233 orang penerima la... pape pun, congrats utk semer yg dapat... yg tak dapat pun.. insya allah.. saya doakan.. tahun depan leh dapat... saya tau.. ramai lg staff2 kat JP especially kat BTM yg lebih bagus n lebih layak dr saya utk dapat APC ni.. tp dah rezeki saya dapat tahun ni.. mana tau rezeki korang next year... sape tau kan?

ni kat dalam dewan.. masih dalam susunan lg.. saya pun malas nak snap byk2.. bising sana sini.. bikin kepala pusing... owh.. tema mlm ni batik.. mmm.. apa saya nak pakai yee??? mmm.. ntah muat lg tak baju batik liplap2 saya tu.. if muat saya pakai.. if tak muat... carik la baju lain.. :D



Ads Click!




You May Also Like

0 orang suka

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^