The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Thursday, June 4, 2009

sambutan mother's day + birthday ayah


pada 9 Mei lepas kitorang adik beradik dah plan nak buat makan-makan utk mak n ayah sempena mother's day ngan besday ayah... besday ayah jatuh pada 9 Mei dan mother's day plak jatuh pada 10 Mei.. so, kitorang buat serentak la... ye la.. kekangan masa kan... kalu buat hari lain-lain.. belum tentu hari lagi satu tu dapat berkumpul satu family.. ye tak.. so, kitorang sekalikan.. senang keje.. n jimat masa... :) cam biasa la.. kalu pasal makan2 ni, biasanya mintak mak la yg sediakan semer kan.. hehehe.. nama je nak buat suprise.. tp mintak tolong makkk gak... hikhikk... antara hidangan yg mak sediakan.. hiks.. kitorang pun tolong tauuu... hehee...

acar mangga... masya allah... sedap sangattt... air tangan mak la katakan... :P

ayam ni boli kat pasaraya la.. :P kitorang potong2 n hidang je... :D

sayur goreng... lupo plak sayur apa... :P

ngan air soya.. simple mimple je menu nye... tp dah makan ramai2... licin kontang gak ar... heheh..

yg suprisenyee... yayyy... kek timee... time ni si sarah n akak siap tutup main switch lg.. terkujat gak ar kitorang ingatkan blackout.. skali dorang bukak pintu... bawa kek masuk.. isk.. isk... tgk echa tu.. macam tak penah jumpe kek.. hikss.. sebenarnya dia dok tgk lilin tu... ekkee..

Epi besday ayah.. moga ayah sihat selalu n jangan lupa makan ubat... kitorang sayanggg sangat kat ayah... muahhhs...


Ads Click!




0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^