The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Saturday, June 13, 2009

saya mencari pengunjung bertuah...


Buat rakan-rakan blogger yang sangattt saya sayangi,

Bulan Jun adalah bulan yang paling banyak kenangan dalam hidup saya..

4 Jun - adalah tarikh saya melapor diri sebagai kakitangan awam...
5 Jun - adalah tarikh saya menikahi seorang lelaki yang sangat hensem.. hehhee...
6 Jun - adalah tarikh saya bersanding...

pendek kata, bulan Jun especially tahun ni adalah yg paling bermakna dalam hidup saya... so, sempena itu juga.. saya nak berkongsi kegembiraan ni with my blogger friends...

saya penah buat utk lucky visitor, so.. this time.. saya nak buat skali lagi.. malah kali ni.. saya akan bagi 2 hadiah.. dah katanye bulan bertuah kan... hehhee...

ok.. sila bace arahan di bawah yee.. :)

1) pengunjung yg saya cari-cari adalah pengunjung yang ke-5981... cam biasa... sila lihat Visitors Counter di sidebar sebelah kanan skrin anda seperti di bawah.. dan jika paparan counter di bawah adalah : 5981.. maka andalah pengunjung yang bertuah itu... :) hoyee... hoyeee...


2) Apa yang anda perlu buat utk memastikan saya tau yg andalah pengunjung bertuah itu? Hiks.. senang jee... sile print screen blog ini dengan paparan Visitors Counter dan of course la.. counter yg terpapar adalah 5981.. :)

3) Then, emelkan kepada saya di alamat gadisku81@gmail.com hehehe... senang je kan.. tak susah pun... :)

4) Pemenang yg bertuah itu akan di umumkan di blog ini... :)


** utk 2nd hadiah, akan di umumkan dalam entri berikutnya... harap bersabar.. :)


Ads Click!




1 comment:

  1. hope its me..tak pernah menang contest dlm blog

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^