saya mencari pengunjung bertuah...

Buat rakan-rakan blogger yang sangattt saya sayangi,

Bulan Jun adalah bulan yang paling banyak kenangan dalam hidup saya..

4 Jun - adalah tarikh saya melapor diri sebagai kakitangan awam...
5 Jun - adalah tarikh saya menikahi seorang lelaki yang sangat hensem.. hehhee...
6 Jun - adalah tarikh saya bersanding...

pendek kata, bulan Jun especially tahun ni adalah yg paling bermakna dalam hidup saya... so, sempena itu juga.. saya nak berkongsi kegembiraan ni with my blogger friends...

saya penah buat utk lucky visitor, so.. this time.. saya nak buat skali lagi.. malah kali ni.. saya akan bagi 2 hadiah.. dah katanye bulan bertuah kan... hehhee...

ok.. sila bace arahan di bawah yee.. :)

1) pengunjung yg saya cari-cari adalah pengunjung yang ke-5981... cam biasa... sila lihat Visitors Counter di sidebar sebelah kanan skrin anda seperti di bawah.. dan jika paparan counter di bawah adalah : 5981.. maka andalah pengunjung yang bertuah itu... :) hoyee... hoyeee...


2) Apa yang anda perlu buat utk memastikan saya tau yg andalah pengunjung bertuah itu? Hiks.. senang jee... sile print screen blog ini dengan paparan Visitors Counter dan of course la.. counter yg terpapar adalah 5981.. :)

3) Then, emelkan kepada saya di alamat gadisku81@gmail.com hehehe... senang je kan.. tak susah pun... :)

4) Pemenang yg bertuah itu akan di umumkan di blog ini... :)


** utk 2nd hadiah, akan di umumkan dalam entri berikutnya... harap bersabar.. :)


Ads Click!




Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

1 orang suka :

  1. hope its me..tak pernah menang contest dlm blog

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^