The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Tuesday, June 16, 2009

swirling cupcake with M&M..


my 2nd order from my neighbour... dia nak design simple mimple utk budak2 makan.. so, saya pun buat design simple2 je... since budak2 yg nak makan kan.. so, saya letak a few of M&M as part of topping.. thanks Nurul.. :)


last friday saya dapat kol dari my friend yg blaja sama2 ngan kak liana... dia kata dia dapat project besar.. congrats suria.. :) ada projek lebih2 tu jgn lupe pass tau.. hehhee...

minggu ni pun saya ada projek utk 150pcs of cuppies.. owh.. it must be tired.. tp takpe.. sbb saya dah semakin suke membuat cupcake... :D

Ads Click!




2 comments:

  1. warghh...bagusnyer...bisnes semakin berkembang nie...alhamdulillah...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^