tahniah untuk mazaya.... :)

tahniah diucapkan kepada nur mazaya aka maksujabar kerana telah menjadi blogger yg bertuah saya... :) :clap: :clap: :clap:

siyes.. memula saya dok konpius... sape la nur istimewa yg email saya with attachment dengan no bertuah tu.. dok belek2.. owhh.. rupanye.. nur mazaya... hehhe... sorry dik.. akak tak cam pagi tadik.. ngan kelam kelibutnye masuk meeting, pening ngan kebengongan sistem n macam2 lg la... hehe.. pandai je saya bagi alasan kan.. hiks.. takpe.. yg penting.. saya dah tau sape yg bertuah itu.. :)


jangan lupe bagi nama, alamat n no phone thru email utk proses penghantaran hadiah.. hehe..


** saya masih utang satu adiah lg kan.. nanti bila saya dah free saya akan umumkan... :) tunggu ya...

Ads Click!




Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

3 9 orang peminat :

  1. bile la wanie nk jadi bertuah ni... ehehehe

    ReplyDelete
  2. tak per wanie... ada lg 1 hadiah tu, kak Anil nak beri.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih ye kak Anil... saya dah email dah nama, alamat dan no. telefon tu...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^