The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Monday, June 8, 2009

tempahan pertama...


Hepi... hepii.. I'd got 1st order for cuppies on last saturday... hepi sesangat... opss... gambar ada amik.. tp tak sempat nak transfer... adik dah pinjam kamera... once dia balik dr ganu nanti.. baru leh upload... aci tak? hehhehe...

ala.. simple mimple je design cupcake tu...
lagipun akak tu request yg biasa2 jee...
saya pun buat je la yg biasa2...
yg luar biasa tu...
dalam proses... hiks...

so.. pas ni.. sape2 nak order.. meh la.. open dah ni... hahaha...



Ads Click!




2 comments:

  1. noy xnak beli tapi nak foc..hehehe...kalau noy kat sna,definitely will buy it for Darwish's bday..

    ReplyDelete
  2. waa tahniah...semoga makin byk order:)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^