Saturday, June 6, 2009

tukar baucer, amik adiah...


ingat tak entri sblm ni... saya ada mention saya menang baucer.. dan saya juga dah collect baucer tu.. cuma nak g City Chain tu... tah bebila.. betul2 2 hari sblm tarikh last utk tukar baucer tu ngan adiah... kitorang pun decide nak g City Chain... ye la.. dok tangguh2 kang lama2 tak tukar... :D

punye la lama nak pilih jam yg papa suke.. isk.. isk... memula papa nak adiahkan saya.. tp saya kan dah ada jam tangan Titus gak.. so, takpe la.. kali ni biar papa pula merasa jam tangan Titus kan... :) pilih punye pilih.. dapatlah satu.. tp saya tak sempat nak snap.. ye la.. iman dah meragam... isk.. isk... besoknye... mula la sesi memperagakan jam tangan baru... :D

iman yg terlebih hepi.. macam dia punye plak.. hikhik..

apalah dalam kotak tecit ni yee...

tadaaa.. ni la jam tangan yg papa pilih tu... iman jadik model yee...

close uppp...

close up lagik... :)


Ads Click!




2 comments:

  1. bestnye anil..asik dpt bende free jek,.....murah rezeki tu..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. rezeki Allah + sedikit usaha.. hehhee..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^