The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Friday, July 24, 2009

akhirnye... dapat gak tgk transformers


dah lama dah hasrat di hati ni nak tgk citer Transformers.. asik dengar orang dok kata.. best la... ada gak yg kata tak best.. tp hati tetap meronta2 nak tgk.. nak tgk.. hiks... saya dah aim citer ni sejak saya tgk trailer dia.. mmg nak tgk sangattt.... so, ahad lepas.. lepas kelas.. apa lg... bercanda bersukaria tanpa ingat anak dah suami di rumah... hiks.. (ingat sebenarnye... serba salah lg... tp apakan daya... tak daya melawan nafsu nak tgk transformers ni.. :P)


alemak.. tiket blur pulak..


tgk citer ni ngan haida.. yg tak bestnye... kitorang dok kerusi asing2.. sbb kerusi penuh.. masa kitorang beli tu.. ada belen 3 kerusi je lg.. 2 kerusi ni la yg paling dekat.. so, nak tak nak.. tgk je... lagipun hati mmg dah lama nak tgk kan.. layankan je hati ni.. hikhik..€

see.. saya sorang2 je kat belakang...

haida dok depan... depan belakang je... tp tak best gak.. sbb tak leh citer2 pasal setiap action dia..


suke la tu.. dapat tgk transformers... hikhik.. sukakk.. sukakk...
** kesimpulannye.. saya sangat suke ngan citer ni.. pada pandangan peribadi saya.. citer ni sangat best..... tak sesia la tiket wayang mahal... sanggup ku beli jua demi citer transformers ni.. hohooh..
Ads Click!
























0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^