The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, July 29, 2009

jom join contest...


I'm crazy with contest... as yg korang tau.. skang ni.. dok gile menang sana menang sini.. tp tak penah puas... hikss... dasar manusia... dah dapat itu.. ko nak ini.. nak dapat ini ko nak yg lain plak.. hikhik... apakan daya.. lumrah manusia.. gitu la... hehehe...

so, kali ni contest yg saya join adalah contest dr Shopping Lifestyle.. terbuka kepada warganegara Malaysia dan Singapore sahaja.. utk warga Brunei.. sorry... tp korang leh join gak.. guna je alamat sedara mara kat mesia ni.. hiks...

senang je soklan dia.. jawab sana jawab sini, takde slogan pun... utk join contest ni.. sila klik pada link Win a Louis Vuitton Handbag, or gambar beg cam kat bawah ni kat sebelah nunnn...


good luck ek korang.. if dapat adiah ni.. jgn lupe share2.. heheh...



Ads Click!




1 comment:

  1. Unfortunately for me, I don't have much luck when it comes to contests and winning but good luck to you if you're participating! :D

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^