The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Monday, July 13, 2009

korang dah beli tiket?


last saturday pepagi kitorang sekeluarga (saya, papa n iman) dah kuar g One Utama... ingatkan kitorang la orang pertama.. rupa-rupanyee... dah ramai yg menunggu...


ni baru sebahagian yg tunggu seawal 9 pagi... cube bayangkan kul baper agaknye dorang ni sampai...

see... siap pakai uniform lg.. eh.. uniform ke? :P pakaian seragam utk team Malaysia... :)

semer ni gara2 tiket percuma yg diberi oleh surat khabar The Star utk perlawanan antara MU vs Malaysia sabtu ni... hehehe... takmo kuar duit beli tiket nye pasal.. ekkeke.. korang dah beli tiket ke?


sempat la iman amik gambo ngan pemain MU yg ada kat ctu.. hehehhee... bukan pemain betul.. gambo jeee... hikhikk..


kul 10am... cenggini kau ramainyee....

mana papa ek?

owh... kat cni rupanyee.... papa agak kecewa la.. sbb ingatkan dia yg paling awal.. rupanye ada lg yg lagi awal... masa beratur tu.. kira dah pusingan kedua dah barisan tu berpusing sampai belakang One Utama.. panjang gilee....

ni adalah antara orang pertama yg sampai utk collect tiket free... siap bawak bekal tu.. mmm... agaknye dorang pasang khemah tido kat cni kot...

iman pun dah penat menunggu... dalam kul 11am gitu baru dorang agihkan tiket utk 1st 500 readers yg beratur.. nampaknye.. papa bukanlah antara 500 pembaca yg bertuah tu... :( tapi... papa dapat....

training pas utk tgk MU berlatih one day before match... heheh... papa mgm dah cakap.. dia tak harap sangat tiket tu.. dia cuma nak tgk MU jalani training dorang kat bukit jalil tu on this Friday.. so, i'm hepi for papa... :)


ni la dia rupa training pas tu... mmm.. suke nooo... dok gantung je kat leher tu... hikhik...

sape sokong MU????


sape sokong Mesia????

heheh.. saya tanya papa soklan yg sama... dia kata dia nak tgk Mesia lawan MU.. pastu saya tanya.. if antara dua team tu, dedua dapat masuk gol.. nak sorak yg mana? papa kata, nak sorak utk MU la... mesia takkan dapat masuk gol punye... hikhikk... kiter tgk sape yg kenaaaa...

Ads Click!




1 comment:

  1. mak buyong teringin nk pegi.. tapi tak dapek lor....

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^