marriage proposal contest..

by - 4:10:00 PM

a few month before, saya ada join satu contest ni... ekceli.. saje suke2 je join contest ni.. sbb cam menarik.. lg plak.. saya ni suke berimaginasi... :P so, saya join contest The Marriage Proposal..

yg ni saya join thru nuffnang tp kena register kat GSC dulu.. so, kebetulan mmg dah ada akaun kat GSC.. so, apalagi.. gunakan kesempatan yg ada.. kebetulan pula... masa tu.. idea mencurah2... ye la.. saya ni kan dalam kategori yg kuat berangan.. kuikuikuii..


cemana tak kuat verangan dik oiii... tgk la adiah dia.. salu saya menang adiak tecit2 jee... paling grand pun.. yg saya salu menang kat majalah cosmopolitan tu.. dr majalah jelita pun ada la menang sekali dua.. paling mahal pun if tak silap.. yg saya menang set pinggan mangkuk Corelle dr singapore tu... so, saya pun cube2 nasib je... mana la tau kan.. if tak dapat pun.. atlis dapatlah verangan.. hikhik...



so, a few days ago, saya ada dapat satu email.. siyes.. mmg tak sangka.. menang beb.. bukanlah menang grand prize.. tp ala2 consolidation prize la.. n entitle utk bertanding antara 330 peserta lain bagi merebut adiah utama dia.. hiks.. agak2 korang.. saya pegi ke tak? meh kiter buat teka teki ek..
sape teka saya pegi?
sape teka saya tak pegi?
saya pun heran gak.. apa yg membuatkan my marriage proposal menarik sampai leh menang? saya rasa biasa2 je.. tp pada masa yg sama.. saya rasa amat romantik.. ececeee.. takmo kalah tu.. :P nanti saya sharekan apa marriage proposal yg saya antar n melayakkan saya utk menang antara 330 peserta lain yg berjaya., :P cehh.. macam bagus jee.. :P
Ads Click!

































You May Also Like

2 orang suka

  1. Kalo rasa level konfiden tu tinggi..pi aje ler. Hadiah lumayan tu.
    Tapi contest tu mmg betul kan?? bukan ada agenda tersembunyi, kn?

    ReplyDelete
  2. bestnye tersenarai..boleh tu menang..good luck yerr..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^