sesi mekap2 utk apc...

by - 10:06:00 AM

saya tak sempat lg nak upload gambar2 masa APC ari tu... tgh tunggu gambar dr official photographer... hehehe... utk sementara tu.. saya masukkan dulu gambar ni yee... ni masa tgh bersiap kat opis utk g APC tu.. huh.. nape kat opis? dek kerana saya menanggung keje yg tak tertanggung, kena balik lewat 2 jam dr masa sebenar... mmm.. peraturan opis kan.. so, polo jee... kul 5 cam biasa, kuar g amik iman.. then balik umah jap... mandi, gosok baju, sesiap... pastu terus gerak balik ke opis... sampai opis.. carik bilik air.. mulalah sesi mekap memekap.. huh.. saya ni jarang mekap.. time ada function je saya mekap.. kalu tak.. sori la... kenkadang tu bila masuk opis.. jangankan bedak, lipstik pun tak pakai.. :P punye la malas.. ekekke.. k sambung citer...

ekceli sbb dah terlalu asyik layan blog kak red, dah tertiru dah cara dia amik gambo.. :P

ok.. memula tutup mata.. :D eye shadow tu saya beli murah je.. kat Giant.. lama dah.. warna apa tah yg saya pakai.. lupe.. tp ada kaler2 coklat pekat ngan merah skek la.. ni kira tebal gak la saya mekap.. sbb siap sapu foundation.. tp nipis la.. tak reti nak pakai foundation tebal2...

ok.. bukak mata plak.. ni tanpa spec...

ni plak dengan spec... hehhe...

ok.. times up.. dah lambat dah ni... kelam kelibut husband bawak keta... sampai sana je... tgk ramai lg dok jalan melenggang2 kangkung.. huhh...



Ads Click!




You May Also Like

1 orang suka

  1. main conteng2 kat muka yer..kiter pun minat gak kalau main mcm nie..hee.heee

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^