The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Thursday, July 23, 2009

training day...


ni citer lama... tp baru ari ni terhegeh2 nak updet... hikss... siyess.. bukan sengaja nak melambat2kan updet ni.. dah plan baekkk punyee nak updet masa kat sarawak ari tu.. tp malangnye... tenet berbayo plak... dah la sejam RM20.. tak mampu denn... so, bersabar je la.. kat sabah ni baru leh updet.. :P ok tak alasan ni? hiks.. tp betul.. tak tipunyee...
ingat tak sblm ni saya ada citer pasal hubby dok beratur kemain panjang semata2 nak dapatkan training pas MU vs Mesia... huhh... ari jumaat tu, siap cuti lg...cehhh.. semata2 nak dapat kerusi paling dekat ngan team kesayangan dia tuu... team Mesia start training dalam 4 lebih.. then, MU nye training start 5 lebih... kul 3 lebih dah tercongok depan stadium bukit jalil tu..

ni time team mesia dok training... ada lg kerusi yg kosong...


ni plak time team MU yg training.. tgk tu... ponohhh setiap sudut kerusi tuu... fuhh... mmg fanatik fantastik MU tul....

tu kauu.. berapa ramai paparazzi dok bertenggek tepi tembok tu semata2 nak dapatkan gambar team peberet dorang ngan lebih dekat lg...

termasuk la laki den ni hah... zoom habis2an... tu orang kata.. kalu dah minat.. apa pun leh jadi.. takpe la sayang... minat bola ok.. jgn minat tang lain yee...


Ads Click!

























0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^