Salam Kemerdekaan

8:04:00 AM
Salam merdeka utk semer warga Malaysia... Tanggal 31 Bulan lapan lima puluh tujuh Merdeka ! Merdeka ! Tetaplah merdeka Ia pasti menjadi ...
Salam Kemerdekaan Salam Kemerdekaan Reviewed by Anil on 8:04:00 AM Rating: 5

korang dah tempah baju raye?

2:05:00 PM
korang dah antar kain buat baju raye? hiks... musti ramai yg dah antar kan... hehhee... rabu lepas baru terhegeh2 saya nak antar kain utk b...
korang dah tempah baju raye? korang dah tempah baju raye? Reviewed by Anil on 2:05:00 PM Rating: 5

macam-macam iman..

8:18:00 AM
gelagat iman masa kenduri kawen kawan papa... :P kenduri ni lama dah... seminggu sblm pose... baru skang terhegeh2 nak share... :D tu nak m...
macam-macam iman.. macam-macam iman.. Reviewed by Anil on 8:18:00 AM Rating: 5

downlight @ living

2:57:00 PM
cantik tak downlight ni? hehhee... ni downlight kat living... 1 gambar je la saya sempat snap.. ni je la progress yg dapat saya updet utk um...
downlight @ living downlight @ living Reviewed by Anil on 2:57:00 PM Rating: 5
Perkara yang boleh membatalkan pose Perkara yang boleh membatalkan pose Reviewed by Anil on 12:52:00 PM Rating: 5

adik balik hari ni...

8:48:00 AM
Lately takde mood nak updet blog.. takat blogwalking, pastu ngan tak tinggal jejak terus blah.. :P agaknye sbb bulan pose ni.. mood jd kuren...
adik balik hari ni... adik balik hari ni... Reviewed by Anil on 8:48:00 AM Rating: 5

dah start dah..

4:23:00 PM
minggu lepas kitorang dah sebulat suara nak hired contractor utk pasang cornice + grill kat umah belah sana... 20' unit lampu downlight...
dah start dah.. dah start dah.. Reviewed by Anil on 4:23:00 PM Rating: 5

Welcome Nor Bahirah

8:13:00 AM
Welcome to our new members of family, Nor Bahirah binti Shahrul Hanaffi. Lahir pada 12 Ogos 2009.. Ni la adik baru Adam.. time siang asal k...
Welcome Nor Bahirah Welcome Nor Bahirah Reviewed by Anil on 8:13:00 AM Rating: 5

Salam Ramadhan

4:07:00 PM
Do'a malaikat Jibril menjelang Ramadhan " "Ya Allah tolong abaikan puasa ummat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadh...
Salam Ramadhan Salam Ramadhan Reviewed by Anil on 4:07:00 PM Rating: 5

berbedak lagi...

8:25:00 AM
apa ekau buat ni nak oiii.... ni dah kali ke baper ko perabihkan bodak omak ehh... isk.. isk... den maleh nak kaboo... ekau tgh la sendirik....
berbedak lagi... berbedak lagi... Reviewed by Anil on 8:25:00 AM Rating: 5
Pelancaran Kempen Kibar Jalur Gemilang Pelancaran Kempen Kibar Jalur Gemilang Reviewed by Anil on 8:15:00 AM Rating: 5
cube teka baper RM kitorang kena? cube teka baper RM kitorang kena? Reviewed by Anil on 10:41:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.