The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Thursday, August 13, 2009

bercuti lagi kekdahnye...


dah lama tak berjalan2 ngan family.. ececee.. alasan.. walhal ada je masa.. :P ekceli, dah lama tak spend time ngan iman.. ye la.. pas balik o/station ni, dia lebih rapat ngan papanyee... jeles tauuu.. :( tp ada hikmah disebaliknye... takde la dia dok ngempeng je ngan kite... asik soh papanye dukung je.. hikhikk...

so, pas balik o/station ari tu, mmg dah diskas ngan husband.. nak bawa iman g jalan2.. tak jauh mana pun.. kitorang nak g genting.. mmm.. dalam tahun ni kira ni kali kedua la kitorang g genting ni.. kali pertama awal tahun dulu... ye la.. iman pun dah bising2.. nak g genting.. nak g genting.. so, apa salahnye tunaikan hasrat bebehku yg sorang tu.. tu baru sorang.. kang dok bertambah lg.. lagi poning mokcik sorang nak g sana.. sorang nak g sini.. adeihh...

cam sblm ni, kitorang just walk-in je.. so, kos nye lebih mahal gitu.. so kali ni, saya reserve dulu bilik awal2 thru website genting n alhamdulillah.. berjaya jua.. paling best, dapat harga lebih murah.. utk 3 hari 2 malam cuma RM137.60, purata semalam dalam RM68.80.. if walk-in, dalam RM100++ la.. lupe la baper.. so, gunakan kemudahan yg ada... booking hotel secara online.. dapat ngan rege lg murah dan menjimatkan.. cewahhh...

ok la.. malas nak cakap byk... jumpe di sana... di sana... di sanaaaa.... ;)



Ads Click!




1 comment:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^