Monday, August 10, 2009

jejaknya kaki ke labuan...


ujung bulan lepas saya masih dalam mood o/station.. n negeri terakhir yg saya pegi adalah Labuan.. F.Y.I, seumur hidup saya selama 19 tahun ni.. (hikhik.. 19 tahun kunun.. :P) Labuan adalah satu-satunya negeri yg saya tak penah pegi.. so, once dapat chances utk pegi labuan ni, saya adalah sangat excited... byk gak dengar orang cakap.. takde apa la kat labuan tu.. walaupun namanya adalah zon bebas cukai, tp langkawi lg best... tapi ia tetap tak menghalang saya dr pegi sana.. hehehe.. (pegi sana bukan suka suki nak g sana.. tp sbb ada instalasi n taklimat sistem kat sana..)

cam biasa la.. kalu gomen ni, dapat ekonomi je la... hikhik.. macam la kalu g sendiri leh dapat dok bisnes class.. hikhikk...

sampai2 je.. terus kitorang g pejabat operasi kat bangunan tabung haji.. pas siap install sistem semer.. kitorang terus check in kat hotel sebelah kat ngan opis tu jee...

sblm ni ada kol Grand Dorset tanya ada kosong tak.. dia kata penuh.. pastu kol Waterfront plak.. pun kata penuh... mmm... so, kitorang gamble je.. dok je la hotel yg dekat2 ngan opis.. ye la.. kang nak bg taklimat lg.. takde la jalan jauh2 siap amik teksi bagai kan...

yg paling best tu, selama kitorang beroutstation... ni la hotel pertama yg kitorang duduk yg paling murah.. leh percaya ke? hikhik.... free wifi.. tp cuma kat lobi jee... kitorang amik bilik Superior Family Room.. mmg besar la..

leh tgk kat ctu.. per nite RM150..

ni masa check in..

tgk helen... punye la gelak sakan.. kitorang dok kat ground floor.. bilik takde tingkap.. tak dan nak amik gambar dalam bilik.. apapun, walaupun pertama kali g labuan n macam2 pengalaman pahit manis, tp saya tetap rasa gembira.. sbb dah berjaya melengkapkan perjalanan saya ke semua negeri di malaysia ni sebelum umur 20 tahun... (ececeeee.. tak ngaku kooo.. ekkeke...)


Ads Click!




0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...