Pelancaran Kempen Kibar Jalur Gemilang

12 Ogos yg lepas saya adalah antara yg dijemput / dipilih utk menghadiri Pelancaran Kempen Kibar Jalur Gemilang yg bertempat di Kompleks Sukan Air Presint 6. Orang kata, bukan mudah jd orang yg terpilih ni.. ececeeeee... perasan plak...

kenal tak sape tu? tu la ibu amsyar... lebih kurus dr biasa.. hikhikhikk..

ni sape? sape la yg bolat ni.. ahhaha...

since Kompleks Sukan Air, Presint 6 ni akan dipenuhi dengan ramai orang.. so, sebarang kemungkinan kemalangan / kepengsanan mungkin akan berlaku.. so, adalah khemah2 utk orang2 yg pengsan semer ni disediakan utk pengunjung yg bakal pengsan.. heehhee..

apa yg kitorang dapat? bendera, pamplet berkenaan dengan jalur gemilang dan cam biasa la.. musti ada tentatif program.. ;) makan? huhuhuuu.. tak dapek la kamek.. sbb masa beratur tu dah abis dahhh... :(

cakkk.. anak sape yg comel lote tu.. hahahha...

belon ni kalu dapat kat iman... fuh... boleh terbang ala2 citer 'Up' tu.. hiks...

lagi muke blogger tegar katenye... eh.. muka akak kat belakang tu pun ada..

masa ni tgk praktis nyanyi katenye... semangat wooo... i likeee...


penyerahan Jalur Gemilang kepada wakil2 agensi.. tu maknanye.. kena kibarkan Jalur Gemilang kat opis memasing...

kebasahan adik2 yg lengkap berpakaian tradisi utk kaum masing2.. dorang ni adalah antara yg buat persembahan atas air masa pelancaran tu...

punye la ramai umat manusia.. tak dapat kira ngan jari la.. kena kira ngan kalkulator baru leh.. hehehhe..

majlis abis dalam kul 3.30 ptg gitu.. sempat la salam2 ngan Dato' Shahrizat.. siap tanya lg.. "dah makan?" apakan daya.. lidah saya kelu.. tak terkata... tp dia sangat sweet... very humble.. peluh2 pun still nak salam2 ngan kitorang yg batak tak hengat... :D

ni antara kenderaan2 yg terlibat dalam perarakan kempen kibar jalur gemilang.. macam2 jenis kenderaan ada.. yg baru yg antik.. pendek kata.. suma pun ada...



sempat gak snap muka Dato' Seri Najib ngan timbalannye..




Ads Click!




Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 9 orang peminat :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^