The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Saturday, August 22, 2009

Welcome Nor Bahirah


Welcome to our new members of family, Nor Bahirah binti Shahrul Hanaffi. Lahir pada 12 Ogos 2009.. Ni la adik baru Adam.. time siang asal kena bedung, tido je... tp bila dah tak berbedung.. fuh sore dia... kalah siti nurhaliza... nyaring tak hengat... bingit satu umah... yep... iman sangat jeles bila saya dukung baby ni.. hiks..




Ads Click!




2 comments:

  1. cutenye baby.. teringin la pulok hehehe.. iman jeles ker? mestilah.. selalu sorang jer manja.. ni belum ada adik lagi nih

    ReplyDelete
  2. adda,
    seronok kan tgk baby ni.. tiap kali tgk baby, rasa cam nak peknen lg jee.. tp tu le.. komitmen byk kan.. sabar.. sabar.. :D ada rezeki kang, try dapatkan kembar terus.. hehehhee... iman? sure la jeles tak hengat... ekekke..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^