The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Tuesday, September 8, 2009

we call it group support


Bersiaran secara langsung dari Imperial International Hotel, Kota Kinabalu Sabah.. hehe.. a bit tired sbb semalam dah semalaman dok ejas slide utk presentation ari ni pastu ngan berjanggutnye nak upload presentation slide ke semer collegue yg bakal o/station nanti..

well.. lega finally everything goes ok n all the problem regarding the scanner machine dah ada jalan penyelesaian n yg pasti, semua orang puas ati..

i'm not saying that i'm perfecto.. but what i can say about what happen here in sabah and all group support that we had in HQ, i call it as group support..

thanks a lot to Ferry sbb sudi guide kitorang yg bodo2 alang especially saya la.. hiks..
thanks also to helena yg sudi membantu kitorang regarding the ICR machine..
really.. really sangat membantu kitorang dalam sesi soal jawab ngan user n yg kelakarnye.. macam kitorang plak yg buat sistem tu.. hohohoooo...

n tonite.. saya rasa lega sesangat.. malah rasa best la.. sbb atlis dapat menyumbang even tak banyak, sedikit sebanyak dapat mengurangkan beban kerja kengkawan saya yg bakal bertemu ngan user negeri nanti.. heheh... jenuh la nak menjawab soklan dorang.. seb baik orang borneo ni sesangat la faham n sesangat la baik.. boleh la.. next time antar kitorang lagi.. hahahhaa..

sekian, laporan ringkas dan sedikit luahan rasa mlm2 ni..

tak sabar nak balik ni.. rindu papa n iman.. sian dorang kena tinggal.. time bulan pose plak tu.. mmm.. what to do.. saya yang menurut perintah... :P

Ads Click!




2 comments:

  1. yuhuu.. dah balik sini ker? best tak kk?

    ReplyDelete
  2. wah..jauhnye outstation..:) beli ape jalan2 kat KK tu?selamat hari raya buat anil sekelurga...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^