The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Saturday, October 10, 2009

1 step ahead...


lampu + kipas dah siap install kat umah BBST masa bulan pose ari tu.. alhamdulillah.. 1 step ahead dah selamat utk umah kami...

takde la kami amik design yg canggih manggih.. maklum le.. bajet.. bajet.. hehe..

pas nih.. proses utk install KC plak..
sblm tu kumpul2 bajet dulu...
ye la.. duit tak datang dari langit...



insya allah.. takde aral.. tahun depan leh masuk umah...


Ads Click!




6 comments:

  1. bestnyer duk umah siniri.. bila lah daku ini akan duk umah sendrik huhuu

    ReplyDelete
  2. BBST tu ape anil? waaa mask umah baru ni..so tolak umah quarters kerajaan bg tu ek?

    ReplyDelete
  3. adda,
    BBST = bandar baru salak tinggi :)

    ReplyDelete
  4. suziey,
    pas masuk umah nanti mmg kena kuar kuarters la.. tak mampu la nak bayar 2 umah skali.. hehe

    ReplyDelete
  5. sygla kan...quarters pn ok jgk kan..emm xde rejeki anil ..ye la..bila tunggu xdpt2..bila dh dpt kebtulan dh beli..btl la..kena let go slh 1 kan..sabar ok..ade hikmah tu :)

    ReplyDelete
  6. suziey,
    betul tu... tp kalu tamak.. dedua simpan.. hahaha.. tp kena tunggu gak T&C BPH yg baru.. in case kalu kena denda.. kena pulang juge..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^