Thursday, October 29, 2009

Contest : Senyuman Ceria Si Comel


tetiba takde angin takde taufan teringin plak nak join blog contest.. :P hikhik..

contest ni di anjurkan oleh SMILEYKIDZ Photography.. wahh.. cantik2 gambar2 yg dorang amik tauuuu....

nak join contest ni ada syarat-syarat nye... eh.. mestila kena ada syarat.. kalu tak lembu, cicak, kambing pun leh join contest ni.. hahahha...

Syaratnye :

* Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda - OK done..

* Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - dah juga...

* Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda - siapp...

* Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.

Nama anak : NURUL IMAN HANNANI BINTI RAMLI
Umur Sekarang : 3 tahun 6 bulan

Gambar ni di ambil masa Iman berusia 1 tahun 3 bulan... masa ni nak tido dah... mmg masa kecik2 kitorang suke sakat2 dia.. geletek sana sini... time ni tgh2 suke suki la.. pastu cakap kat dia.. "Iman.. smile.. smile... mama nak amik gambo..." terus dia bagi aksi ni.. suke sangat ngan gambar ni.. sbb dia senyum abis2an... sampai sepet2 mata dia... :P

Gambar ni pulak di ambil masa Iman berusia 2 tahun 8 bulan... masa ni nak jalan2 g mana tah lupe.. masa saya dok sibuk2 bersiap nak pakai tudung.. dia pun sibuk nak pakai tudung gak.. so, saya pun pakaikanlah tudung saya.. lipat pendek2.. :D siap pin lagi.. dah beso skek, dah pandai posing la... senyum pun agak2 sinis tp pada pandangan mata saya, alahai.. comelnye anakku.. nampak solehah la.. walaupun mamanye takde la sesolehah mana.. miahahhaa...


* Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. - udahh...

* Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ . - sudah jugak...

* AMARAN: no link back will be disqualified - insya allah.. qualified.. :)

* Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini. - dah tinggal comment.. :)

See.. senang gile nak join contest ni.. so, sementara masih ada masa ni.. jom kite join contest ni.. tak rugi wooo...

Hah.. mesti korang nak tau apa adiahnye... hiks... adiahnye sangat lumayan... rasa cam rugi je tak join...

Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

see.. see... so, meh kite join reramai.. kasik meriah.. :)

maklumat mengenai contest ni adalah seperti di bawah.. :)

Syarat² lain yg saya kira, alah.. kacang putih je... senang banget nak polo.. (ni gara2 dok layan Eiffel.. I'm In Love... dah tertukar loghat.. :D)


* Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1 hari - 4 tahun.

* Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.

* Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.

* Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!

* Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
* Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
* Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
* SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
* SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
* Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

atau, bolehlah layari blog SMILEYKIDZ.. :)

Ads Click!




4 comments:

  1. mase kecik comel je iman..dh beso sweet jek..sejuk mata memandang..hehe

    ReplyDelete
  2. suziey,
    aqeel tak kurang gak.. dari kecik sampai beso.. comel jee... kalu kite ada anak laki.. comel cam tu gak kot... hikhik... berangan la pulak.. hahhaa...

    ReplyDelete
  3. Salam Ziarah dari SMIELYKIDZ.

    Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

    Entry anda telah di-review.

    Good Luck! :)

    ~nannoor
    SMILEYKIDZ photography

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^