The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Thursday, October 15, 2009

crazy of IHADWS..


I'm crazy of I Have A Date With Spring right now... yeee... cite tu dah abis dah.. smalam last episode.. kebetulan smalam ada abang pump nak repair water pump... pastu dok tgk la cite tu... uwaaa... dah last episode... really.. really.. crazy about this drama...

dulu masa zaman sekolah2 menengah pun mmg dok gile ngan cite ni.. tetiap hari pas balik skolah mmg berkejar la nak tgk citer ni...

zaman dedolu... dok berangan... jadik watak Siu Dip... pastu berangan.. pakwe sehensem Ka Hao.. hohohooo... skang pun berangan gak... hikhikk...

since cite ni dah abis... saya sangat berharap akan ada ulangan cite ni tp waktu malam2 la.. baru leh tgk.. kalu sensiang jenuh la tetiap hari nak balik umah semata2 nak tgk cite ni time rehat.. ngeh ngehhh...

tak pun.. sape2 yg ada source utk donlod cite ni.. or tempat2 yg ada jual vcd / dvd cite ni.. saya nakk...

i'm crazy 'bout the story...
i'm crazy 'bout the actor...
i'm crazy 'bout the actress...
i'm crazy 'bout the song...

i love this drama... whoever yg ada source on this drama.. please leave me a message...

Ads Click!




0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^