Monday, October 26, 2009

geram.. geram...

saya tgh sakit ati gegile... sesangat sakit ati...
sangat2 tak suke ar ngan sesape jugak arr yg suke buat tuduhan melulu tanpa usul periksa...
tak kira la dia tu sape...

even certain part yg dikatanye tu betul.. tp yg tak bleh blah tu.. siap cite specific lg yg pastinye ianya tak betul.. weng tul... tak pepasal saya dah buat dosa... tp sape yg carik pasal????

bila kite dah cite yg bebetul..
memperbetulkan fakta yg salah ke yang betul..
selamba kodok je dia gelak2 cam takde pape...
pastu bukan nak mintak maaf...
bleh plak bekap2 orang yg buat saya cam tu...
ngok tul...
even orang yg cakap tu family ko sendirik...
tp patut2 la...
takkan ko nak percaya 100% pastu tanpa usul peksa ko tuduh sesedap megi tomyam...
ini boleh mendatangkan panasssssss....

patutlah a*** l**g takmo balik... rupanye sbb perangai family ko cam tu... dah buat taik kat orang cam tu.. pastu ko dok kata2 pasal a*** l**g takmo balik... tuduh dia kuang ajo bagai.. padahal family ko yg buat dajal kat dia... %#$^&*&% punye olang...

** geram gile ni... ada gak orang yg cakap tak pakai otak.. kepala lutut pun tak cam tu..

Ads Click!




Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

9 comments:

  1. uish sabo anil..marah btl..hmmm..mslh famili ni..tarik napas...

    ReplyDelete
  2. fuh...ni betul2 geram nih..
    sabo bebanyak...

    ReplyDelete
  3. uiks...marahnya dia!!! sabo ye..bawak bertendang..eh..bertenang...hehe..

    Ada hikmahnya mende ni terjadi..Kalo jd kat akak mende2 sakit hati ni...mmg ler geram sgt..tpi cukup ler geram dan marah tu sekejap je..Bkn apa..marah2 ni cepat tua...hehe..jgn marah akak pulak!!! opps!! ngeh2..

    ReplyDelete
  4. sabo mas.. sabo... meh kabo kat aku siapa yang buat ko marah nie aku tulung bababkan...

    ReplyDelete
  5. suziey.. nak kata family tu tak gak la.. tp ada la bau2 kentut... tak ske ar orang tuduh2 cam tu.. kalu cakap menda yg betul ni takpe.. ni dah la menda yg tak betul.. pastu leh plak dia cam takde pape perasaan dah buat dosa kat kite.. kang tak maapkan baru tauuu...

    ReplyDelete
  6. yanti.. sabo skek2 tu leh ar.. ni dah over sabo dah ni..

    ReplyDelete
  7. kak alona,
    tak marah la kat akak.. hehehe... dah ok dah.. tu yg ari ni nampak mude balik tu.. wakakka...

    ReplyDelete
  8. laili.. ada la.. ada la... muahhaha...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^