I Have A Date With Spring - The Musical

by - 2:22:00 PM

mesti korang boring.. asik dok cite cina.. cite cineee jee... :P nak buat cemana.. dah suke... :D


I Have A Date With Spring yg dulunye hanya muncul dalam versi drama... ye drama.. yg saya dok gila-gilakan tu le... hehhe... now come with musical.. :) mesti seronok kan... sbb lagu2 dalam cite dia mmg sedap gile ar... saya yg melayu campuran (mix sebenarnya : mak cina tp orang melayu bela.. pastu ayah jaworld) pun leh suke...


see... betapa bestnye lagu2 dia.. sampai dok hafal2 tak hengat dunia la... dulu sanggup beli walkman ngan kaset kosong semata2 nak rakam lagu2 dalam cite ni.. hikhik... pastu play sebaris lagu dia.. pastu pause.. salin kat buku.. pastu play lg... :P kelakar sangat bile tingat balik cite zaman dolu2...

ok.. back to the track.. :P since I Have A Date With Spring ala2 masih femes lg.. sbb baru abis kan.. so, Dama Orchestra akan mempersembahkan I Have A Date With Spring - The Musical dari 10 Okt - 8 November 2009..

Venue : Pentas 1, Kuala Lumpur Performing Arts Centre, Sentul Park, Jalan Strachan, Off Jalan Ipoh, KL


yang baju biru tu akan pegang watak Fong Peng
baju merah Nancy
baju kuning gold Lulu
baju putih Butterfly Yiu

see... sangat hafal ngan watak2 dalam cite dia... my favvy character adalah Lulu ngan Yiu Siu Dip.. sbb Lulu ni ala2 manje... n Siu Dip ni of course la.. watak utama.. mestilah suke kan.. :) cume pelakon dia dalam drama of course la tak sama ngan musical ni.. tp yg pasti.. lagu2 dia.. of course killer songs yg ada dalam drama ni... hello.. saya hafal ye semer lagu2 dia... dari lagu yg gedik2 tu sampai la lagu yg saksafon tu... hiks... punye la gile... :D

detail pasal musical ni boleh dilayari melalui sesawang (website le..) I Have A Date With Spring - The Musical boleh juga preview konsert dia di I Have A Date With Spring Preview

korang nak tgk tak? jom kite tgk sesamee... jom ar.. jom arrr....

Ads Click!




You May Also Like

0 orang suka

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^