1st paper... done...

yihaa... berjaya gak mengharungi 1st paper dengan jayanya... hahahhaa....

alhamdulillah.. semer soklan dapat dijawab dengan sempurna... cuma tak tau betul ke salah.. hiks.. aci tak jawapan tu? hehehhee...

ari ni masuk2 opis.. semer dok sibuk ngan preparation jamuan akhir tahun... wah.. cam zaman sekolah2 tu dulu je kan... hiks... tp cam ni la tetiap tahun... ada jamuan, ada persembahan.. owh.. tahun ni semer persembahan akan di ambil alih oleh orang2 baru.. kite orang2 lama duduk dendiam.. :D

pastu yg tak best tu.. facebook telah di block... uwaaa.... jahat... jahattt... tak dapat la meneruskan projek penanaman sayurku yg semakin hari semakin berjaya tu... tak dapek la gak meneruskan projek cafe yg sedang hangit diperkatakan... abis la bunga2 cintaku kering sbb takde yg petik... :(

ada cara tak nak access facebook ni ngan cara lain? isk.. isk...

** dah beberapa ari ni entri tanpa gambar ye.. sabar.. sabar... pas abis exam ni.. saya upload byk2 gambar... byk wooo utang entri...


Ads Click!




Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

2 9 orang peminat :

  1. pembetulan.... taun nie takde persembahan.. sebab... sebab... ehehehehhehe sebab2 yang tak dapat dielakkan... alasan dia sadis woooo
    %%#@$%@

    ReplyDelete
  2. hohohoooo... dah tau dah nape persembahan di'mandom'kan.. alasan tak bleh blah...

    weii.. meh kite sembahyang berjemaah... biar berkat skek..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^