.: carik broadband :.

saya tgh mencarik2 broadband.. bebaru ni ada kawan saya bagi offer ni.. apa pendapat uols? saya rasa tertarik, menarik, berminat.. hehhe..


* selain celcom broadband ni, saya ada gak survey2 digi n p1 wimax.. since saya tau maxis ni line kat P14 tu cam ampeh.. tp saya still pengguna setia maxis.. hiks... apa kata survey?

Ads Click!




Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

4 9 orang peminat :

  1. kak..ina gune celcom bb gak..
    tp kan.......celcom nie klau xde coverage 3g,die mcm lembab2 je tau...huhu....klau ade 3g laju la..

    ReplyDelete
  2. Lily skrg nie guna p1 wimax....mmg pantas...lily syor kan guna lah p1 wimax...tak sia2...

    ReplyDelete
  3. tu tgh pening antara 2 tu... samada p1 wimax or celcom.. orang kata, tgk tempat gak... ada tempat yg p1 wimax laju.. ada yg slow.. cam tu gak ngan celcom.. mmm...

    ReplyDelete
  4. p1 wimax tu tak semua kwsn ada coverage. Celcom semua kawasan tp tak selalunya laa indah...lembab laa gak kkdg2. Sama ler ngan maxis.

    Tp akak guna streamyx aje..sebab takde nak dibawak ke mana...haha..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^