The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Tuesday, November 10, 2009

pantas ke?


Berapa pantas korang menaip?
Tahukah anda penaip terpantas di dunia adalah seorang wanita?

Mrs. Barbara Blackburn of Salem, dari Oregon boleh menaip 150 wpm untuk 50 min (37,500 key strokes) boleh menaip sehingga 170 wpm dengan menggunakan sistem Dvorak Simplified Keyboard (DSK). Kepantasannya yang paling tinggi direkodkan adalah pada 212 wpm.

Saya pun sesaje nak test berapa pantas saya menaip.. hiks... saya buat test ni 2 kali.. malas nau nak buat test byk2 kali..

kali pertamaa... dapat tempat ke 318 sahaja... mmm... takpe.. nak try lagi skali...




kali kedua... tempat ke-95 pulak.. mm.. not bad... ok la... utk orang yg ala-ala malas cam saya.. hahaha...



korang plak? meh test kat cni.. pastu leh ar kiter share2 ye.. ;)

http://malaysian-speedtest.10-fast-fingers.com/

Ads Click!




3 comments:

  1. kalu kita pantas gielr kena jadi secretary utk amik minit meeting..laju je mnaip..kalu chat laju la..ekekek:p

    ReplyDelete
  2. hikhik... chatting laju la.. buat keje slow.. ekekeke...

    ReplyDelete
  3. uii...akak mmg pantas menaip pasal masa kat vokay dulu amek jurusan pengurusan pejabat tp tang salah eja dan tertinggal urup tu...tak tau ler..lebih dari 10 kot...hahaha..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^