.: Papadom.. the best movie :.

korang dah tgk citer Papadom?

25 Okt lepas saya g tgk citer Papadom ngan family.. Iman la yg paling excited... maklum la.. lama x tgk wayang.. hiks... (walhal awal bulan tu baru tgk citer Up.. :D)

tgk muke orang excited nak g tgk wayang.. :D


ada a few comments yg saya baca kata citer ni tak logik la, tak best la.. tp pada saya.. citer ni mmg best gile... bermula dengan kelakar, pastu sedih sbb wife dia meninggal.. pastu kelakar balik atas cara Saadom yg terlalu protektif terhadap anaknya Miasara.. pastu sedih balik masa miasara dapat tau bapak dia rupanya jadi tukang kebun kat universiti semata-mata nak jaga miasara..

frankly speaking, menitis airmata saya masa scene tu.. even that time adalah kali kedua saya tgk citer Papadom (kali pertama ngan kawan2) tp hati saya still tersentuh ngan scene tu apatah lagi mengenangkan bila Iman dah besar nanti.. saya tak leh lagi lindungi dia kalu dia kena buli.. kalu dia kena marah.. mengenangkan dunia skang ni yg makin kejam, lagi saya tak dapat nak terima hakikat bila terfikir yang suatu hari nanti saya terpaksa lepaskan Iman.. :(

pape pun, utk citer ni, saya bagi 5 bintang.. :)

** yg tak bleh blah masa kitorang nak kuar dari panggung tu.. tetiba ternampak plak ada couple tgh pakai baju.. ampeh takk.. dah la citer ni kategori U.. ko g buat aksi 18SX plak dalam tu.. seb baik Iman dah tidoo...

Ads Click!




Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

1 9 orang peminat :

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^