The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Wednesday, January 6, 2010

.: Last Calling ~ Pengunjung Bertuah - 15959 :.


Pengunjung bertuah 15959 sudah ditemui!!!

Maka, contest ni akan berakhir. Peluang akhir pada yg mahu menjadi antar 9 pembaca bertuah, sila tinggalkan jejak anda di komen box di bawah entri ini dan jgn lupe syarat2 yang telah ditetapkan..

Peluang dibuka sehingga jam 6ptg ini sahaja...

Esok saya akan umumkan sape 10 yang bertuah itu...

Lagi satu.. name listing hanya berdasarkan pembaca2 yg meninggalkan jejak dalam comment box kat bawah ni sajee.. takde jejak.. takde peluang.. ;) so.. rajin2lah tinggalkan jejak utk jadi antara yg bertuah..

----------------------------------------------------------------


Assalammualaikum...

Lama nau saya tak memblog ye.. sementara menunggu mood blogging kembali, sekali lagi saya ingin menarik perhatian pembaca blog saya yang saya sedang mencari pengunjung yg bertuah.

Sesiapa yang dapat capture Counter 15959 pada Visitors Counter seperti di bawah :

akan menerima hadiah dari saya.. :)

Walaubagaimanapun, ada syaratnya... dan syaratnya sesangat mudah.. rasanya newbies blogger pun leh polo syarat ni.. :)

1) Korang kena jadi follower saya. Since counter baru 14692, so, still ada masa lagi.. ;)
2) Sila link back blog saya. Hehe.. ada sebabnye nape saya soh buat gini..
3) Tinggalkan jejak dalam comment box supaya saya leh masuk blog korang n link back semula blog korang.

Kerana, blogger yg menjadi follower dan link back blog saya berpeluang utk menjadi antara 9 pengunjung bertuah yg mana akan dipilih secara rawak untuk mendapat hadiah misteri dari saya.

Contest ni takde tarikh tutup, as long as counter 15959 lom di capture dan ada pemenang, selagi tu contest ni akan berlangsung. Senang je kan..

Pengunjung yg berjaya mengcapture counter 15959 tu, jgn lupe utk hantarkan emel kepada saya beserta dengan bukti ye... takde bukti cemana nak tau awak yg berjaya.. tul tak? hehe.. hantar ke emel saya iaitu gadisku81@gmail.com

Pengunjung bertuah dan senarai pemenang pengunjung bertuah lain akan di maklumkan dalam
blog ini.. :)

** detail hadiah akan dimaklumkan kendian..

Ads Click!




21 comments:

  1. lambat nye counter nk betambah

    zu-
    www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  2. uii...ni sape yg beriya2 nak hadiah ni..kena ler kerap mengintai blog hang ni, kan?? hihi

    ReplyDelete
  3. salam kenal...nak cuba gak la..kena la intai selalu kan...dah follow..dan dah link...

    http://kasehabadi.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. yea...aried nak join... he3x... aried dh jadi follower.. dah link back pun...

    ni blog aried..
    http://mathsensei.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. dah join

    ni blog saya

    www.jomjoincontest.blogspot.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  6. Wua, saye adelah orang ke 15960...T_T

    ReplyDelete
  7. salam
    alahai...bukak2 pagi ni dah 15992.. tak de rejeki..cepat nye counter naik.. saham melambung..hikhik
    anyway happy kenal yeeee

    ReplyDelete
  8. http://seindahbayu.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. SaLaM...

    bArU bUKa bLOg Ni...TgK2 dAh AdA pEmEnAnG nYa...

    ReplyDelete
  10. harap2 ader tuah zai gak...

    http://zaikulim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hai..

    http://erynaraisya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. congrate visitor 15959 tu.. ziarah lah mama balqis
    http://aqis090209.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. salam

    sudi la jengah yee

    http://arissasoleha.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. lupa nk bgtau..dh follow n dh link..

    http://noezsh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. nak tinggal jejak gak! :) actually, kite tunggu2 la nak capture hit tu, sekali melepas hehehe

    ReplyDelete
  17. ler dh dpt ke pengcapture nye..huhu

    ReplyDelete
  18. Laaaa... Dah terlepas lak ... Semalam tgk2 belum lagi ... Frust nyer ... Harap dpt pembaca bertuah pun okay jugak ..

    ReplyDelete
  19. sape lah yg bertuah tu yekk??

    ReplyDelete