.: Bengkel ICT :.

3:15:00 PM
Hari ini saya terlibat dalam Bengkel ICT yang dianjurkan oleh PUSPANITA Kebangsaan yang dihadiri oleh peserta dari pelbagai kementerian dan ...
.: Bengkel ICT :. .: Bengkel ICT :. Reviewed by Anil on 3:15:00 PM Rating: 5
.: Anugerah Pekerja Paling Rajin :. .: Anugerah Pekerja Paling Rajin :. Reviewed by Anil on 11:21:00 AM Rating: 5

.: away from anywhere :.

11:14:00 AM
start from today, saya akan berkampung di sini selama 3 hari... jauh sangattt laa dr opis.... jauh sgttt la dr umah.... konon la dapat lari ...
.: away from anywhere :. .: away from anywhere :. Reviewed by Anil on 11:14:00 AM Rating: 5
.: saya sudah dibanci.. korang? :. .: saya sudah dibanci.. korang? :. Reviewed by Anil on 7:23:00 PM Rating: 5
.: frustated :. .: frustated :. Reviewed by Anil on 8:31:00 PM Rating: 5

.: wedding anniversary gift :.

9:56:00 PM
sempena anniversary kitorang yg ke-6.. saya telah berjaya mengkapow encik somi ngan barang2 yg tak berfaedah... wakakkaa... suke.. suke... s...
.: wedding anniversary gift :. .: wedding anniversary gift :. Reviewed by Anil on 9:56:00 PM Rating: 5

.: gunting rambut :.

8:01:00 PM
setelah ada org tu berjanji selama berbulan2 nak bawa 2 orang pompuan g gunting rambut.. akhirnye... sabtu lepas.. termeterai sudah janji or...
.: gunting rambut :. .: gunting rambut :. Reviewed by Anil on 8:01:00 PM Rating: 5

.: minggu ini... :.

9:50:00 PM
minggu ni minggu sedih saya... minggu ni minggu stress saya... minggu ni minggu geram saya... sila maafkan saya jika saya menyakitkan hati ...
.: minggu ini... :. .: minggu ini... :. Reviewed by Anil on 9:50:00 PM Rating: 5

.: Lagenda Budak Setan :.

9:32:00 AM
sape penah baca novel LAGENDA BUDAK SETAN? mmm... dulu saya penah baca novel ni.. tp yg tak ble bla tu.. boleh saya lupa jalan cerita novel...
.: Lagenda Budak Setan :. .: Lagenda Budak Setan :. Reviewed by Anil on 9:32:00 AM Rating: 5

.: sampai jua ke I-City :.

9:43:00 AM
a few days ago.. i did mention in fb that i'm going to I-City located at Klang.. well.. inilah bukti-buktinya... yg saya mmg ke sana.. h...
.: sampai jua ke I-City :. .: sampai jua ke I-City :. Reviewed by Anil on 9:43:00 AM Rating: 5
.: perpisahan itu pasti... yg kekal adalah persahabatan :. .: perpisahan itu pasti... yg kekal adalah persahabatan :. Reviewed by Anil on 9:04:00 AM Rating: 5

.: our farewell :.

9:46:00 AM
3 Jun yg lepas... ex-officemate telah menganjurkan farewell utk saya n mai... terharunyeee... walaupun dah 5 bulan bertukar.. tp masih ada y...
.: our farewell :. .: our farewell :. Reviewed by Anil on 9:46:00 AM Rating: 5
.: dua singgit :. .: dua singgit :. Reviewed by Anil on 11:49:00 PM Rating: 5
.: special celebration for Epul :. .: special celebration for Epul :. Reviewed by Anil on 11:55:00 AM Rating: 5

.: 6th Wedding Anniversary :.

11:29:00 AM
5 Jun... it's our 6th wedding anniversary... diam tak diam.. dah 6 tahun kami bersama.. dengan seorang anak kecil yang semakin hari sema...
.: 6th Wedding Anniversary :. .: 6th Wedding Anniversary :. Reviewed by Anil on 11:29:00 AM Rating: 5

.: 4 Jun 2003 :.

9:30:00 AM
hiks... saya bercuti hari ni... cuti apa? hehehehehe... saya mmg bercuti pada setiap tarikh 4 Jun dan 5 Jun pada setiap tahun since 2004. Ba...
.: 4 Jun 2003 :. .: 4 Jun 2003 :. Reviewed by Anil on 9:30:00 AM Rating: 5

.: kisah badrul yang malas :.

12:58:00 AM
Iman sangat sukakan ini... tak sangka... hasil kerja Jono utk final projek sem akhir dulu dapat dinikmati oleh Iman... :P owh.. sile abaika...
.: kisah badrul yang malas :. .: kisah badrul yang malas :. Reviewed by Anil on 12:58:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.