The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Monday, January 11, 2010

.: hasil rampasan :.


hasil rampasan kat kedai Sky Win Furniture & Renovation Trading.. heheh..

3 hole washing basin + 2 way sink tap

washing basin..

tap..

ni la isi kandungan dia.. yg ni encik suami yg pilih... i polo sajee..

bila dah install.. gini lah jadinye...

resit bayaran utk hasil rampasan... cam yg saya mention utk entri sblm ni.. saya bajet utk hood + hob asalnya RM1k.. n bajet utk sink n tap adalah bajet lain.. since kitorang dapat hood + hob ngan rege murah.. so, bajet utk sink n tap dimasukkan skali dalam bajet hood + hob.. tak sangka.. mmg betul2 under bajet.. asalnya price dia pun RM933.. tp dok mintak kurang 3 ringgit.. agaknye dia pun pening ngan kitorang yg agak cerewet ni.. so, dikurangkan RM3.. so, mintak kurang lagi RM30.. tak dapek la.. sbb rege tap dah kurnag maa.. tp ok la.. betul2 under bajet.. i loikee... ;)




Ads Click!




2 comments:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^