The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Sunday, January 10, 2010

.: kotak.. oh kotak.. :.


kotak oh kotak..
kenapa engkau banyak..
macam mana aku tak banyak..
dorang punggah aku..
dorang punggah aku..

now @ opis semer bebudak teknikal dok sibuk punggah2 kotak.. hasil dari punggahan dorang.. ada la beratus2 ke beribu2 kotak yg dok bersepah2 kat tepi2 meja kitorang ni..

"woi.. korang letak2 kotak kat tepi meja kitorang ni ada bayo sewa tak?"

macam2 jenama kotak ada.. ada jenama samsung, ada jenama lenovo, jenama dell.. dan macam2 kotak lagi la.. poning tgk dorang dok punggah2 kotak ngan polisterin yg dibaling sana sini macam main bola pun ada.. skek2 campak ke sana.. pastu campak ke sini plak.. seb baik tak kena muka ni hah.. kalu kena? sape nak bayo kos pembedahan plastik? hahah.. takde maknanye..

antara koleksi kotak yg ada.. yg lain byk dah kena jual..

antara kotak2 yg saya amik.. adalah dalam 12 kotak gitu.. maklum la.. buat isi kain baju utk pindah umah nanti.. :D


Ads Click!




3 comments:

  1. wah..lama tak masuk sini..dh tukar kaler ler. Dulu ijo..skang pepel..hhe.

    Akak pun tingin nak tuko tp risau je abes segala mende dlm blog tu hilang..hmm..tak kan?? hehe..

    ReplyDelete
  2. cam saya amik dr design lama je.. tukar kaler.. kalu tukar layout tu.. widget dia kompem ada problem.. cam dulu.. saya buat temporary blog dulu.. set as private.. pastu nak buat pape dalam tu.. buatlah.. then, import entri2 dr blog lg satu tu.. pastu publish yg temporary tu.. yg lama tu set as private.. as backup kot la ada widget yg ilang.. :)

    ReplyDelete
  3. kotak besar2 ni bagus..mcm2 leh letak..hihi

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^