The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Friday, January 29, 2010

.: the long story with long journey :.


Lama nau saya meninggalkan blog bersawang tanpa di monitor... sorry.. sorry... sorry...
beberapa minggu yg lepas selepas macam2 perkara yg terjadi.. akhirnya... selesai jua walaupun dalam selesai2 tu ada gak sedikit masalah.. tp dah setel dah.. :)

now, saya akan try catch up balik perkara2 yg saya dah tinggalkan sblm ni... cam hadiah2 utk contest sblm ni.. saya akan try post within this 2 weeks... itupun ada pemenang yg tak email lg alamat utk proses pengeposan... takpe.. yg tu saya akan inform later...

since @ my office skang tak cam dulu.. means.. dulu leh duduk setempat dari pagi sampai ke petang.. now dah tak leh duduk selalu.. kena byk eksesais.. (ni kena buat contest lain the biggest loser ke apa ke... hahahha... ) oh ye.. since dok opis baru ni.. ntah la samada saya yg takde selera nak makan ke or terlalu penat nak makan ke or mmg takde masa nak makan... berat pun dah turun 4kg... makan pun tak sebanyak dulu... (owh.. i miss time makan2 tak hengat kat opis lama ngan jiran secubicle..) now cepat kenyang.. makan sepinggan tak abis... )boleh caye ke? owh.. sile percaya sbb mmg betul.. saya pun jadik pelik ngan kejadian ini... rasa cam eh.. tipu la makan sepinggan tak abis.. sblm ni berpinggan2.. laju jee.. hahaha.... inilah penangan dok tempat baru.. nak sangat environment baru.. amik kooo...

so, ari ni masa saya update.. sebenarnya saya dalam keadaan yg sangat letih... sbb hari ni la bermulanya kerjaya saya di tempat baru.. dok jalan2 sana sini.. dari B2 ke B1, then terus ke B8.. n di sini juga.. banyak perkara2 baru yg saya perlu pelajari.. juga buat kali pertama dalam perkhidmatan saya.. kali ni saya bekerja dengan 3 orang anak buah.. sblm ni dok bekerja sorang2.. if bos marah kite.. kite dok tanggung sensorang.. pas ni.. saya leh marah orang dah.. hahahha.. tp takde la sampai cam tu.. saya dah penah rasa kena marah n rasa cam owh... my life was very s**k.. so, saya akan elakkan dr perkara2 begitu berlaku... n cam biasa la.. if sesape penah keje ngan saya... mesti tau perkara ni.. time frame sangat penting... keje mesti kena siap sesuatu keje on time.. nak tangguh ke nak apa ke.. suka ati.. tp yg penting.. mesti siap dalam tempoh yg ditetapkan.. sblm ni cuma di apply oleh saya seorang.. n now.. dah sampai masa menda ni saya turunkan kepada anak2 buah saya yg hensem lagi baik hati.. hahaha...

so, i'll try to catch up all my long story sedikit demi sedikit.. n harap rakan2 akan terus setia bersama saya di sini.. :)
jumpa lagi nanti ye.. ;)

Ads Click!



2 comments:

  1. bukan bz sikit2... bz banyak.. dah pass a few task kat anak buah pun.. takkan la mak buah nak goyang kaki.. apa yg penting.. kerjasama... :D

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^