The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Saturday, January 9, 2010

.: Malam Gilang Gemilang PUSPANITA :.


ni gambar lama.. seingat saya tahun 2008.. godek2 dalam pc ni baru jumpe.. :P masa ni ada satu function kat puspanitapuri.. kalu x silap saya Malam Gilang Gemilang PUSPANITA 2008.. gitu la kalu x silap.. time ni saya ajak sya skali join sbb nak cukupkan korum.. since majlis start kul 8.30malam.. so, kitorang bersiap dari umah.. tema dia kaler pink..

saya n sya.. time ni agak membolat.. skang pun bolat gak.. :D masa ni takde kamera.. guna phone kamera sesajee...

sementara tunggu majlis start.. apalagi.. snap.. snap sana sini le.. :D
bersama ngan pengacara pada malam tu.. Sharifah Shahira.. dia ni sangat talkative.. meja kitorang sebelah2 je.. leh dengar sore dia sampai meja kitorang.. walaupun mulut dia ni becok, tp dia sangat peramah.. n tak sombong.. ;)

dengan Noryn Aziz.. kecik sangat dia.. tgk la beza Noryn Aziz ngan saya.. dan dia ni sangatttt cantik.. kalau nyanyi suara dia besar kan.. tp suara dia masa cakap sangat slow... pun sangat peramah..

and the only artis jemputan lelaki, iaitu Naseer Wahab.. ya ampunnn... dulu kini dan selamanya.. muka dia gitu gak.. awet mude.. suara dia pun tak berubah.. if tak silap.. majlis ni a week before yg rumah dia terbakar kena litar pintas tu.. antara artis lelaki yg saya suke n dia sangat peramah..

majlis tamat lebih kurang jam 11.30malam.. mujurlah puspanitapuri tu kira dekat la ngan umah masa tu.. kenangan yg best la dapat berjumpa ngan artis yg saya suke.. :)


Ads Click!




0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^