.: Tahniah.. tahniah.. tahniahh... :.

by - 11:30:00 AM

:: Stiky mode for 48 hours ::
new entry, please scroll down...

As promise.. blogger yang dapat capture my favvy number iaitu 15959 telah ditemui... :) thanks a lot to all my loyal reader yang tak putus2 menyinggah @ my blog even utk sekejapan utk upkan traffic.. ;)

The Lucky Blogger yang berjaya mengcapture visitor number 15959 adalah :


saya mmg tak sangka kira dalam tempoh kurang 2 minggu visitors number telah meningkat dari 14692 ke 15959.. ni semer berkat kengkawan blogger yg sudi menyinggah.. thanks a lot.. ;)

zoom visitor number 15959.. yeah.. my favourite number is 59.. tak kira apa nombor as long as ada no 59 mg saya suke.. :P ada la a few number yg saya suke.. tp ni yg paling suke... :D

ok.. as promise also.. saya akan select 9 orang readers lain yg bertuah.. wah.. bertuah sangat la ye.. :P secara random (rawak ~ mentang2 last sem belajar simulasi pasal random number.. :D) yg akan bersama2 mendapat hadiah misteri.. (apa la agaknye adiah tu ye? umah sebijik kot.. hehehe..)

since takde masa nak guna software utk select random user by ip address.. so, saya guna cara lama.. :P
dalam banyak2 penyertaan, hanya 15 sahaja yg layak utk mendapat hadiah misteri ini.. kerana ada beberapa orang yg tak link back serta ada juga yg tak menjadi follower saya.. takpe.. :) next time boleh cuba.. ;)

ok.. setelah dilipat secara melintang, menegak.. beginilah rupanye nama2 blog yg telah berjaya utk merebut antara yg bertuah ituu..

kemudian.. kotak di tutup.. dan digoncang ala2 milk shake selama 2-3 minit.. (fuh.. dapat ni time panas2.. terangkat... :D)

tadaa.. kotak yg telak digoncang2.. beserta ngan isinya yg agak2 kalu ada mulut dah muntah ijo dahh.. ekkeke...

maka.. bermulalah pemilihan secara random number sebanyak 9 kali.. yg mana 9 orang itulah yg bertuah dan bakal membawa pulang adiah misteri...

maka.. setelah pemilihan dilakukan selama kurang dari seminit.. inilah keputusannye.. 9 nama blog yang bertuah... saya pun berdebar2 sebenarnya.. sape la agaknye tu...

dan.. inilah keputusannye.. senarai yg berjaya telah dimasukkan ke dalam kotak merah plak.. menunggu masa utk di dedahkan.. siapakan yg bertuah itu... jeng.. jeng.. jengg...

.....................................
.................................
.............................
.........................
.....................
.................
.............
.........
.....
.

berikut adalah senarai blog yg telah berjaya dipilih secara rawak.. tahniah.. tahniah di ucapkan kepada :

1. http://kasehabadi.blogspot.com
2. http://suziey.blogspot.com
3. http://hanifadhlina.blogspot.com
4. http://jomjoincontest.blogspot.com
5. www.zuwairiaman.com
6. http://seindahbayu.blogspot.com
7. http://lurvemylife1983.blogspot.com
8. http://erynaraisya.blogspot.com
9. http://aqis090209.blogspot.com

Bagi pemenang hadiah utama dan owner blog di atas, sila hantarkan detail seperti di bawah :

Nama :
Alamat utk tujuan pengeposan hadiah :
No. telefon :

ke alamat emel saya gadisku81@gmail.com untuk tujuan pengeposan hadiah anda... ;)

tahniah utk semua.. insya allah.. ada rezeki.. saya buat contest lagi ya.. :)

Ads Click!




You May Also Like

9 orang suka

  1. yeyyyyyy!!!! tak sangka lak tersenarai dpt adiah misteri..beshnyer....klik2...tenkiu penganjur....

    ReplyDelete
  2. Hahaha ... Dapat jugak akhirnyerrr ... yaberdabedoo ...

    ReplyDelete
  3. congrats u both.. harap dapat bagi detail thru email yeah... ;)

    ReplyDelete
  4. hihi.. bestnye bila menang nih.. dah email kt anil yek. thanks

    ReplyDelete
  5. woo..wooo..wooo
    ingat yang 1st tu kesahku...
    rupernye kasehabadi..
    nak adiahhh..nak adiahhh..

    ReplyDelete
  6. Amboi..rajin tul wat kontes. Sampaikan proses memilih pemenang pun sangat teliti...hehe..

    Cayala...

    ReplyDelete
  7. ada chance next time buat contest lg.. :D baru ada dlm 4-5 orang yg dah emel detail.. yg lain sila email detail.. kang lambat plak nak send adiah.. ;)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum ... Dah post ker lum adiah nyer ??

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^