.: virus? please don't :.

I was a bit upset with some person yg tinggalkan jejak @ shoutmix pastu bila saya klik balik link dia.. dia tinggalkan virus @ my pc..

whoaaa... wtf.. ini adalah kali pertama saya menghadapi menda ni.. n a bit geram la...
apapun, pada saya.. buat baik itu perlu.. buat jahat jangan sekali.. i don't need to mention the blog name tp dun worry.. yg biasa saya tinggal jejak tu.. bukan dia la.. ;) it's someone new here..
if ada yg terkena cam saya.. bila kita tutup blog dia.. dia akan kuar a thousand popup on her blog.. it make me restart a pc a few times..

hope it starts and ends here...

to other blogger.. thanks sbb tolong upkan traffic blog ni.. really appreciate that.. n pada masa yg sama.. saya pun ada gak singgah @ ur blog.. sometime sempat tinggal jejak.. sometimes tak sempat.. maklum la.. now @ opis dah kena block sana sini.. ada gak certain shoutbox yg kena block.. mmm.. so, mana yg tak sempat saya singgah di siang hari.. saya akan cuba singgah di malam hari.. :)

have a sweet dream..


Ads Click!



Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

4 9 orang peminat :

  1. hhuhu....ape ntah org tu...ina tumpang geram..eee...

    ReplyDelete
  2. alamak, takutnye dengar.. kenapa la ada makhluk yg jahat camni?
    p/s: kat opis ni pn sama blok sana sini. nyampah

    ReplyDelete
  3. ina,
    tu la.. kenkadang niat nak sama2 tolong upkan traffic.. tp didajalkan kite balik.. ampess tul...

    orang tu newbie @ my blog.. rasanya tu kali pertama dia tinggal jejak.. sbb sblm ni tak penah nampak nama blog dia..

    ReplyDelete
  4. adda,
    tu kenkadang kena hati2 ngan orang yg tinggal jejak ni.. tp mostly yg saya singgah thru shoutmix ok la.. tak sangka yg kali ni cam tu plak..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^