The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Sunday, February 28, 2010

.: lama tak update :.


bersawang dah blog ni ngan cicak, tikus, lipas semer ada... :P rasanya tikus pun dah beranak pinak dah.. :D

seriously, bukan sengaja nak tinggalkan blog ni bersawang cam ni nye lama.. tp atas sebab2 masa.. tak dapek nak update blog ni...

since my internet connection pun a bit problem right now... just nak maklumkan.. hadiah utk semua pemenang yg respons dalam contest yg lalu akan diposkan secara rasminya bermula dari 8 Mac 2010. Maaf atas kelewatan n saya akui, ianya adalah atas kesilapan saya sendiri.. sorry.. sorry.. harap hadiah yg diberi berbaloi2 dengan penantian korang.. :)

furthermore, pasa kes iman.. so far alhamdulillah.. dia dah ok.. n saya pun dalam proses nak tukarkan iman ke nurseri lain... insya allah.. by tomorrow (1 Mac) kitorang ada registerkan iman ke nurseri baru..

n about me.. well.. cam biasa la.. too busy utk berada di depan pc n bukak internet.. tak tau la apa menda yg bz nye.. tp yg pasti.. mmg sangat sibuk ngan keje2 harian...

saya akan start bercuti2 mesia bermula 1 Mac ni.. n setakat ni.. semua rancangan berjalan dengan lancar.. doakan kami selamat bercuti n selamat kembali.. :D

n again.. saya akan cuba back to the track on all my story mori about me, myself and family.. ;)

miss yaa...


Ads Click!




0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^