Sunday, February 28, 2010

.: lama tak update :.


bersawang dah blog ni ngan cicak, tikus, lipas semer ada... :P rasanya tikus pun dah beranak pinak dah.. :D

seriously, bukan sengaja nak tinggalkan blog ni bersawang cam ni nye lama.. tp atas sebab2 masa.. tak dapek nak update blog ni...

since my internet connection pun a bit problem right now... just nak maklumkan.. hadiah utk semua pemenang yg respons dalam contest yg lalu akan diposkan secara rasminya bermula dari 8 Mac 2010. Maaf atas kelewatan n saya akui, ianya adalah atas kesilapan saya sendiri.. sorry.. sorry.. harap hadiah yg diberi berbaloi2 dengan penantian korang.. :)

furthermore, pasa kes iman.. so far alhamdulillah.. dia dah ok.. n saya pun dalam proses nak tukarkan iman ke nurseri lain... insya allah.. by tomorrow (1 Mac) kitorang ada registerkan iman ke nurseri baru..

n about me.. well.. cam biasa la.. too busy utk berada di depan pc n bukak internet.. tak tau la apa menda yg bz nye.. tp yg pasti.. mmg sangat sibuk ngan keje2 harian...

saya akan start bercuti2 mesia bermula 1 Mac ni.. n setakat ni.. semua rancangan berjalan dengan lancar.. doakan kami selamat bercuti n selamat kembali.. :D

n again.. saya akan cuba back to the track on all my story mori about me, myself and family.. ;)

miss yaa...


Ads Click!




0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^