Sunday, February 28, 2010

.: lama tak update :.

bersawang dah blog ni ngan cicak, tikus, lipas semer ada... :P rasanya tikus pun dah beranak pinak dah.. :D

seriously, bukan sengaja nak tinggalkan blog ni bersawang cam ni nye lama.. tp atas sebab2 masa.. tak dapek nak update blog ni...

since my internet connection pun a bit problem right now... just nak maklumkan.. hadiah utk semua pemenang yg respons dalam contest yg lalu akan diposkan secara rasminya bermula dari 8 Mac 2010. Maaf atas kelewatan n saya akui, ianya adalah atas kesilapan saya sendiri.. sorry.. sorry.. harap hadiah yg diberi berbaloi2 dengan penantian korang.. :)

furthermore, pasa kes iman.. so far alhamdulillah.. dia dah ok.. n saya pun dalam proses nak tukarkan iman ke nurseri lain... insya allah.. by tomorrow (1 Mac) kitorang ada registerkan iman ke nurseri baru..

n about me.. well.. cam biasa la.. too busy utk berada di depan pc n bukak internet.. tak tau la apa menda yg bz nye.. tp yg pasti.. mmg sangat sibuk ngan keje2 harian...

saya akan start bercuti2 mesia bermula 1 Mac ni.. n setakat ni.. semua rancangan berjalan dengan lancar.. doakan kami selamat bercuti n selamat kembali.. :D

n again.. saya akan cuba back to the track on all my story mori about me, myself and family.. ;)

miss yaa...


Ads Click!




Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^