Saturday, June 5, 2010

.: 6th Wedding Anniversary :.


5 Jun... it's our 6th wedding anniversary... diam tak diam.. dah 6 tahun kami bersama.. dengan seorang anak kecil yang semakin hari semakin petah berkata2.. tak larat acik nak layan... dari mainan sampai la ke adik.. semer dia dah mintak dah... adeih....

perlu ke cite detail kisah cintan cintun ni? tak yah la kot... kitorang bercinta pun alakadar tak ble bla.. :P setahun lebih kenal tak penah jumpe... takat tepon2 je... 1st time jumpe pun sbb dia terlebih berani datang umah jumpe mak ayah.. dah lepas satu level.. baru la dia jumpa saya secara 'live'... selalu saya tanya dia.. "why me?" n the precious word yang bisa membuatkan saya mengalirkan airmata.. 'awak mungkin bukan yang pertama singgah dihati saya, tapi insya allah akan menjadi yang terakhir..'
well.. i'm not the perfect person physically or mentally.. n not really a good person n sometimes selalu berfikir, 'i'm not deserve for anyone...' tp takdir Tuhan telah menemukan cinta ADAM dan HAWA... moga ia adalah cinta yang abadi...

Ads Click!


0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...