The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Monday, June 14, 2010

.: gunting rambut :.


setelah ada org tu berjanji selama berbulan2 nak bawa 2 orang pompuan g gunting rambut.. akhirnye... sabtu lepas.. termeterai sudah janji org tu... lepas balik kelas.. terus diangkutnye 2 orang pompuan ni g kedai gunting rambut.. :P dimulai dgn budak kecik yg katanya nak botak.. tp akhirnye.. tak jadik.. gunting rambut pendek sesaje.. senang skek nak urus.. :D katanyeee.. hahah..

penuh khusyuk budak kecik yg excited nak gunting rambut ni... dgn tak sesabonye nak dok atas kerusi...


rambut iman ni asalnye panjang sampai bahu.. tp dia tak suke plak ikat rambut.. tu yg serabai manjang... so.. g la gunting rambut pendek skek.. tak yah ikat2... senang keje acik.. :P


khusyuk je akak yg gunting rambut iman tu.. kitorang tak kisah nak potong gaya apa.. janji pendek..

selesai sudaaa... pendek n kemas... hepi la budak kecik tu... so.. pas settle gunting rambut iman.. giliran mamanya plak.. rambut saya asalnye panjang sampai nak dekat2 pinggang gak la.. ni rasa dah 2 tahun lebih tak gunting rambut.. saya ni suke berambut panjang.. tp jenis rambut gugur... tu yg lomah tuu... so.. bila org offer nak belanja gunting rambut... terus saya grab offer tu.. siap topup ngan cuci rambut skali.. hikhik...
gaya potongan rambut layered sesuwaii la kot utk muka bolat saya ni.. hahaha... hasilnye? sile lihat di bawah...


koleksi rambut yg telah digunting... :D

Ads Click!



















0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^