The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Friday, June 11, 2010

.: Lagenda Budak Setan :.


sape penah baca novel LAGENDA BUDAK SETAN?
mmm... dulu saya penah baca novel ni.. tp yg tak ble bla tu.. boleh saya lupa jalan cerita novel ni.. :) sehinggalah ia diterbitkan ke dalam bentuk filem yg diadaptasikan oleh novel tersebut..
menggunakan tajuk yg sama seperti novel tersebut iaitu LAGENDA BUDAK SETAN.. dan trailer cite ni membuatkan saya tertunggu2 utk menonton cerita ni.. sanggup saya donlod lagu tema cite ni iaitu BILA CINTA... walaupun lagu tu dipetik dr trailer cite ni.. tp gasak la.. org dah suke.. :P
hehari dok layan lagu ni kat opis.. perghhh.. betapa hebatnye penangan filem LAGENDA BUDAK SETAN...
yg tak ble bla tu.. opismate siap cakap.. "akak tak yah tgk LAGENDA BUDAK SETAN tu.. kat sini pun ada budak setan..." siot je korang ni... :D
since pada 4 Jun ari tu saya bercuti... (walau sempat ke opis menyelesaikan beberapa masalah keje..) so, saya sesiap reserve tiket utk filem ni.. org gile wayang la katakan.. encik somi ni layan je la... nak buek cemana.. kang puan kokoro ni majuk plak.. hahhaha...


ending of the story... siyes.. saya menangis tak ble bla dalam panggung... isk.. isk.. seb baik tgk ngan encik somi.. kalu tgk ngan kawan2.. mesti kena bantai gelak.. :P walau cite ni tak menggambarkan keseluruhan novel LAGENDA BUDAK SETAN... n a bit upset sbb byk plot tak sampai klimaks terus skip ke plot lain.. tp part ayu kena belasah ngan azmi mmg membuatkan saya geram.. rasa cam nak jerit kat ayu tu.. soh belasah balik si azmi tu.. :P pastu scene bagi cincin tu saya rasa sangat romantik.. isk.. isk.. tetiba feeling plak.. :D
keteguhan cinta kasha pada ayu yg pada mulanya frust sbb ayu kawen lain.. tp akhirnya dorang bersatu walaupun ayu bukan lagi ayu...
bila tgk diari ayu tu.. tingat zaman tok kaduk dulu... saya pun ada diari ala2 gitu gak... pompuan cam tu la kot.. suke tulis menda2 yg dia suke n tak suke dalam diari.. sape yg dia jumpe.. saya yg dia admire... opss... pendek kata, nak tau isi hati pompuan tu.. baca je diari dia..
cam saya sendiri... bila dok baca balik isi kandungan diari saya dulu.. nak gelak pun ada... ada pakwe senyum pun siap nak tulis dalam diari.. hahaha... padahal ntah pakwe tu senyum kat sape tah... kuangkuang... zaman tu dah berlalu... tp yg pasti.. kenangan itu tetap kan tersemat dalam hati.. ;)

Ads Click!







0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^