Thursday, June 10, 2010

.: sampai jua ke I-City :.


a few days ago.. i did mention in fb that i'm going to I-City located at Klang.. well.. inilah bukti-buktinya... yg saya mmg ke sana.. hehehe... ngan keadaan selekeh tak ble blaa... sbb malas nak bersiap poyo2.. ala kadar je ngan baju tak gosok, tudung semalam kot.. hahaha... janji masyuk... :P

since ni 1st time saya ke sana.. jakun gile... nak tgk lampu kelip2 merata2 semer lampu... so, kena la g awal kan.. kan.. kang g lambat kang jammed la plak.. dalam kul 8 gitu kitorang dah gerak dr putrajaya terus masuk highway ke klang...


sampai2 je ala2 jakun tgk lampu sana sini.. isk.. isk.. tak sabau rasa nak kuar keta... jakun.. jakun.. jakun... x snap byk gambar pun.. sbb sana sini lampu.. tah baper byk kali kena tukar setting kat kamera ni nak kasik nampak lampu2 yg terang benderang...


antara yg sempat saya snap... still ada byk.. tp ni je la yg dapek nak upload.. ni pun tunggu berjam2 nak upload ni.. :P

selain dari pesta lampu ni.. ada gak dibuka gerai2 jualan tepi2 jalan... perghh.. byk gile gerai2 ni.. yg jual baju pun ada... tgk tu.. memula ingat RM20.. skali datang dekat... 20% daa... buat suspens je.. dah la baju tu menarik tertarik mmg i like.. :P malas nak cakap saya suke baju tu.. kang encik somi belikan plak.. isk.. isk.. tamau la.. (hiks.. padahal setan dah kat kepala ni kata, "beli la.. beli la..." hahahah...
ni antara hiasan2 yg ada kat luar... sangat cantik ok... kalu siang tak cantik la... tak nampak.. yg buat cantik tu lampu2 dia... rasa cam nak bawak balik letak depan umah je... hahahha...

since saya tak dapat kapow encik somi ngan dress putih tu... dengan tak semena-mena... si kecik ni telah mengkapow encik papa ni ngan tah menatang apa tu DORA THE EXPLORER yg lampu2 tu ngan cekak MICKEY MOUSE.. isk.. isk.. layannn...
ni kat padang besau depan I-City.. ada gambar ngan merak ni.. tp tak clear plak.. so, tak yah la masukkan.. :D
pinjam skarf MICKEY MOUSE dr si anak.. :D
ada org nak tolong snapkan gambar.. tp dah tau dah... mesti tah pape tah hasilnye.. so, baik tangkap gambar sendiri.. pueh ati.. :P
ni ngan kude... nak dok atas tu.. tp kompem panas... hahaha... so, dok sebelah je la...

kesimpulannye... I-City ni cantik la pada waktu malam... n sesuai la yg photographer sbb dapat amik gambar cantik2.. pastu hasilnye pun mesti wallah... cuma mungkin org cam saya yg suke dok umah... (yg jakun macam tak penah tgk lampu) skali skala ok la kot.. lagi plak.. tak tau la kalu org yg penah pegi tu rasa ke tak ngan apa yg saya rasa.. tempat tu panas gilee... satu round je dah membuatkan kitorang bermandi peluh.. tak tau la ngan org yg dok dating kat sana dari maghrib sampai tgh malam...
bagi 1st timer... pegi la.. atlis kalu org tanya.. korang leh jawab.. "heheh.. aku dah g dah I-City tu.." cam saya ni nama je kampung dekat2 situ.. tp member yg dok kat utara nun.. dah sampai situ.. saya yg dekat tak sampai2.. so pas ni saya leh cakap kat dia, "aku dah sampai sana dah.. hahahah.."


Ads Click!







































0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...