.: special celebration for Epul :.

by - 11:55:00 AM

walaupun orangnya dah takde... tp still terasa kehilangannya... :( we at STM ada satu acara wajib setiap bulan.. n sometimes.. setiap minggu (macam bebaru ni.. pas sorang.. sorang yg kuar.. kering airmata ni.. :( siap warning ngan yg lain.. sesape nak kuar.. jgn dalam masa terdekat.. kompem kang saya kena transfer kat spital mata sbb bute... mana idaknye.. asik nangis jeee.. )
yg ni antara yg sempat saya celebrate la.. special dedication tu Epul, my staff @ Tim Teknikal... lahaii.. so happy dia dapat kerja tetap.. tapi pada masa yang sama.. gugur jua airmata kerana he's very dedicated on his work... n the thing yg membuatkan saya menangis teresak2 adalah kerana ucapannye... isk.. isk.. saje je nak kasik akak nangis... :(
walaupun baru beberapa bulan kitorang bekerja dalam satu tim.. tp they all sangat komited... jasa korang hanya Allah je la yg dapat membalasnye...
back to the stori... time ni saya celebrate all my team sempena Epul dapat kerja tetap... and as 1 team.. of course la kitorang g beramai2... masa ni dah plan baek punye... pastu tah cemana tah.. kureng sorang sbb ada hal lain.. takpe.. next time kite together2 pegi 1 team k.. ;)
agenda hari tu.. alemak.. lupa ar ari apa.. kena check balik tiket ni... tgk wayang n makan2... since takde cite best time tu.. kitorang tgk FURRY VENGEANCE... memula si Faidzul ni ajak tgk citer seram.. isk.. isk.. apa barang tgk citer seram... dah la saya ni penakut tak ble bla... so, tukar plan.. tgk citer kelakar.. :P
since saya balik kul 5.30pm.. so, segala plan kena buat after that time... after settle a few thing at office and home.. so gerak la g alamanda...
ni kaki2 wayang... dari kanan Epul, Ali n Faidzul... rasanya position duduk tu sama je macam masa tgk IRONMAN 2 ari tu..


dari kiri, Bob n Dr Love..

dari kiri Epul, Ali (korang tgk apa tu?), Faidzul n saya..

habis tgk wayang.. agenda seterusnya of course makan la.. kembung perut makan popcorn.. nak makan nasik gak... so, saya bawa dorang ke tempat kegemaran saya... heheh.. RASAMAS... dulu kini dan selamanya.. my favourite place.. :)

saya n org yg diraikan...

memasing muke selenge... muka penat, muka letih.. macam2 ada... mana idaknye.. dari opis terus ke sini.. takpe la.. masing2 ada bahagian masing2.. sesape yg ada rezeki dapat kuar dr STM, akan dapat portion yg sama... sbb korang adalah tim yg terbaik... n as i mentioned before.. i can imagine my life at STM lepas korang takde... i wish all of you will get the best position later on.. as i wish all of you can stay right beside me at STM as permanent staff. Tapi... mmm... apakan daya... saya cuma KULI...
Terima kasih banyak2 pada Epul yg banyak berjasa pada jabatan n pada STM khususnya... moga terus sukses ditempat baru n jgn lupa kitorang kat sini... ;)
Ads Click!




















You May Also Like

1 orang suka

  1. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^