Tuesday, June 15, 2010

.: wedding anniversary gift :.


sempena anniversary kitorang yg ke-6.. saya telah berjaya mengkapow encik somi ngan barang2 yg tak berfaedah... wakakkaa... suke.. suke... since ari tu tak dapat dress putih sbb dia cuma diskaun 20% je kan.. so, kali ni, saya telah berjaya membeli barang2 yg tak ble bla ni ngan total discount sebanyak 70%.. perghh.. hebat sungguh puan kokoro... tahniah.. tahniah.. kerana telah berjaya mengkapow encik somi yg tgh kaya raya tu... hiksss...
apakah barang yg saya beli itu??? meh kite tgk.. sape yg kenaa... kenaa... :D

yess.. my favvy kasut... from princess.. siyes... dah setahun lebih la agaknye tak beli kasut ni.. since princess ni tak byk kedai dia.. n ada certain kedai pun lom tentu ada kasut yg sesuai (berkenan di hati) utk kaki gadang ni.. :P so, bila dah jumpe... wahh.. bestnye.. bestnyee.. biasanya.. kalu saya nak carik kasut princess ni.. mmg saya carik kat IOI Mall Puchong.. sbb kasut2 kat situ mmg masyuk ngan taste saya.. :) since ada less 50% utk kasut ni.. apa lagi.. sambar la... :P tahniah utk princess.. kerana telah berjaya menarik pelanggan yg setianya setahun sekali kot utk ke kedai anda...



next thing... yess.. i need new handbag... handbag yg skang ni... dah 2 tahun dah usianye.. saje nak kasik dia rehat.. :P (alasan semata-mata) memula saya pilih yg ni... tp yg tak ble bla tu.. adik saya (si kakak) kata handbag ni cam rumah.. ampeh tul.. saya tgk biasa je.. takde rupa umah pun.. cantik je... isk.. isk.. saje je takmo kasik saya beli handbag ni... pastu encik somi pun kata la.. carik la handbag lain yg mahal skek.. yg ni murah sangat... huh.. dah encik somi kata cam tu.. apalagi...


saya pun tertengok plak handbag ni... ada a few la yg saya berkenan... tp yg ni antara yg paling kenan la.. so, belek sana belek sini... tak puas ati.. g tgk balik handbag murah.. pastu pusing balik tgk handbag mahal.. isk.. isk.. encik somi dah pening dah... last2 saya tanya satu soklan maut.. "kalu mama amik dua2 aci tak?" encik somi terkedu la jap.. pastu saya buat justifikasi, "mama nak yg murah.. papa nak bagi yg mahal.. so apa kata beli dua2.. dapat rasa yg murah ngan yg mahal.. lagipun ada less ni.. 20%.." dalam hati berdebar la gak.. takut tak setuju.. last2... dia kata apa... "ok la.. kalu mama dah suke.." :wink: :wink: rasa cam nak lompat guling2 je kat situ.. :P

kesimpulannye... 1 have 1 new shoe and 2 handbag as a wedding anniversary gift for this year.. ngehngehngehhh... tahniah sekali lagi utk puan kokoro.. kerana telah berjaya mengkapow encik somi.. hehehe... (setahun sekali maaa... hikhik...)


Ads Click!














0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^