The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Sunday, July 25, 2010

.: Anugerah Pekerja Paling Rajin :.


rasa nak gelak guling² cam kentang rebus pun ada... hahahaa... Anugerah Pekerja Paling Rajin dalam mesyuarat STM Jumaat lepas... jatuh kepada.... saya... hahaha.. x ble bla... takde tokoh pekerja paling rajin langsung... pekerja paling byk bunyi ada la... hakhakhak...

adiahnye... jengjengjeng....



yeee... lipstik mood magic yg dah berbulan² saya carik... dah beli satu... tak sangka dapat lg satu... buat koleksi 4-5 bulan cukup la... :D


buat anak² buah durian yg bagi komen yg siap dirakam sore... Ali, Faidzul, Razi n Zila... perghh.. pandai la korang menyimpan rahsia kat akak ye... patut la bila mintak recorder memasing kata tak tau... rupanye ada udang disebalik megi kentang...

anyway, thanks.. salah satu appreciation utk saya lebih berusaha utk 'kurangkan bercakap, lebihkan bekerja'... ;)




Ads Click!





0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^