Wednesday, November 7, 2012

Theraphy Of The Day


tiap kali keje... website wajib singgah adalah website emel, website newspaper, forum... dan ini adalah antara website yg wajib masuk n kadang2 terbeli juga... iaitu mydeal.com.my heheh

membeli belah secara online ni sebenarnya part of terapi yg mesti saya buat sekurang-kurangnya sebulan sekali... paling banyak sehari 5-6 kali pun ada bergantung kepada sumber kewangan yang saya ada.. hehe..

so, terapi saya hari ini.. saya telah membeli bantal sejuk... hahaha.. motif? saje je.. dh ada bantal panas, nk bantal sejuk plak.. 



boleh view deal kt sini.. deal adalah sehingga 12 tgh malam ni.. so kalau nak.. bolehlah beli skang.. harga asal dia RM60, ni dh less more than 52%.. hanya RM29 per unit.. bantal ni sejuk... cm saya sblm tido.. saya suka terbalik2kan bantal.. nk cari bahagian yg sejuk.. so yg ni mmg dua2 belah sejuk.. boleh view detail kt situ.. dan ini adalah sbb nape saya beli bantal ini.. saya beli 2 unit.. satu untuk baring.. satu utk peluk.. hahahha...


Antara kelebihan bantal ni adalah :

Relieves headaches and neck stiffness, the ice cold pillow is made from non-toxic liquid gel and high quality water proof fabric that keeps your cool and calm through out slumber time. 

Features medically recommended cold therapy treatment for pinched nerves, neck injuries and reduces high blood pressure and rheumatism.


Banyak gak design dia yg masing2 sangat comel.. wieee...tantik..tantikkk..


so, ini terapi saya ari ni.. anda pula bagaimana?

tatababai

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. wah ye ke... insya allah.. ada rezeki lebih nti nk beli lg.. :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^