new header new header Reviewed by Anil on 9:19:00 PM Rating: 5

Candy Buffet saya

10:26:00 AM
candy buffet ni saya buat sendiri wokey... #belagaknakmampus tapi tak banyak menu pun... candy buffet ni saya buat sempena besday adik saya...
Candy Buffet saya Candy Buffet saya Reviewed by Anil on 10:26:00 AM Rating: 5

Bertunang akhirnya....

10:22:00 AM
sebelum ni saya ada wat teaser pasal pertunangan seseorang kan... orang tu adalah adik saya.. tahniah pija... akhirnya bertunang juga akhi...
Bertunang akhirnya.... Bertunang akhirnya.... Reviewed by Anil on 10:22:00 AM Rating: 5

Beg...oh beg

3:30:00 PM
apa je la saya bawa dalam beg saya ni ekk.... heheh.. ini adalah beg2 yang saya bawa ke Beijing... macam2 ada dalam tu... :P saya baw...
Beg...oh beg Beg...oh beg Reviewed by Anil on 3:30:00 PM Rating: 5

Nikon L310 Short Review

3:17:00 PM
assalammualaikum semua.. kali ni saya nak sambung entry saya yang lepas berkenaan dengan vstore.my saya pasti, ramai nak tau apa yang sa...
Nikon L310 Short Review Nikon L310 Short Review Reviewed by Anil on 3:17:00 PM Rating: 5

Beijing... aku datang.........

8:30:00 PM
saya fly ke China hari ni... alhamdulillah... selepas beberapa lama menunggu saat ini... akhirnya ia tiba juga.. plan bercuti kali ni adala...
Beijing... aku datang......... Beijing... aku datang......... Reviewed by Anil on 8:30:00 PM Rating: 5

Online Store Review :vstore.my

8:30:00 AM
hari ni saya nak review sikit pasal website utk soping secara online iaitu vstore.my since saya adalah pembeli online yang tegar, dari bar...
Online Store Review :vstore.my Online Store Review :vstore.my Reviewed by Anil on 8:30:00 AM Rating: 5

Hatyai Escape : Part 4

4:18:00 PM
last day kat hatyai.. kami tak kemana2.. cuma nak habiskan duit ngan soping menda merapu2 je.. :P so, nak cite sikit2 pasal makanan kat sin...
Hatyai Escape : Part 4 Hatyai Escape : Part 4 Reviewed by Anil on 4:18:00 PM Rating: 5

RMB to RM?

4:33:00 PM
setiap kali bercuti ke luar negara.. inilah antara senarai yang saya buat.. sebabnya? senang nak buat kira-kira.. tanpa menggunakan calculat...
RMB to RM? RMB to RM? Reviewed by Anil on 4:33:00 PM Rating: 5

Hatyai Escape : Part 3

4:03:00 PM
sepanjang perjalanan ke Klonghae Market ni.. kebanyakan masa saya tidur.. sebab penat sangat + tak makan tengahari lagi.. lagi-lagi hujan l...
Hatyai Escape : Part 3 Hatyai Escape : Part 3 Reviewed by Anil on 4:03:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.